Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RSD

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Káli medencében lévő biogazdaságba keresünk bentlakással egy fő férfi és több fő női munkaerőt. A férfi munkaerő feladata az állatok gondozása és a gépi munkák elvégzése, a női feladat a zöldséges ültetvények és fólia gondozása, szezon után befőzésben való…..
A kiváló minőségű (disznó) hús   A kiváló minőségű húshoz kell először is egy kiváló génállományú és megfelelő típusú (nevelési cél, körülmények, stb.) állat. Mennyi lehet a szerepe ennek a sikerben? Ha saccolnom kell, akkor nem több mint 50%. Mi kell még ahhoz,…..
 Kép: Hajnali etetés   Nap mint nap felteszem a kérdést hangosan: Érdemes ezt csinálnunk? Szeretünk itt élni? A válasz amit Líviától mindig megkapok az az, hogy egyértelműen igen. Mondja úgy, hogy gondoskodik három gyerekről (25 km-re van az iskola, óvoda), tanul velük,…..
Hétvégén kellett volna egy beszédet mondanom, de a körülmények miatt a 20 perc időtartamot le kellett rövidíteni kb. 4 percre. Mivel sokat dolgoztam a mondanivalón, most közzé teszem, hogy mit mondtam volna ha... A beszéd vázlatként készült, nincs szerkesztve és elég hosszú, de…..
Persze, tudom későn szólok, de most ez egy spontán szervezés. Meglátjuk, hogyan sikerül, van esély a folytatásra.... ..
RSD 2013.02.11 20:35:01