Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmikonkrét

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorban a harmadik kérdés következik az alkotmányozással kapcsolatban kiküldött kérdőíven.  3.) Vannak, akik azt javasolják, hogy az új magyar alkotmány olyan közös értékeket is vegyen védelem alá, mint a család, a rend, az otthon, a munka, az egészség. Mások szerint…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Az én történetem tavaly júliusban egy szülészeti klinikán történt. Nehéz hüvelyi szülés után egy héttel (mivel ömlött a vér belőlem egyik pillanatról a másikra) visszamentem a kórházba, ahol kiderült, hogy a méhlepény (mivel kitépték és nem várták meg, hogy magától…..
Sziasztok! Tavasszal vesztettem el a kisbabámat. Az orvosom, akihez évek óta járok, a magánrendelőjében olyan volt, mint a vaj. Na persze, nem kevés pénzt hagytam ott neki.Aztán a kórházban, amikor a műtétet végezte, a két nap alatt (amíg bent voltam) összesen harminc másodpercet…..
Praxis Szoptasson, ne hisztizzen! 2010.07.14 06:00:00
Tisztelt Praxis, Az alábbiakban olvashatják szülésem történetét a Telki Magánkórházban! Ha valaki azt hinné,hogy ott különbül bánnak az emberrel a pénzéért,sajnos téved.   A panaszlevelemre kaptam egy sablonlevelet,melyben közölték,hogy szakmai hibát nem találtak.Én…..
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
Fiatalos sztori a lányról, aki a nyugis pasival kezdett el járni. sziasztok szakítósok. régóta olvasom a blogot, de még soha nem volt olyan szakításom amiről úgy éreztem hogy közzé kéne tennem. na de most.. :D ha már leírom, akkor beszéljünk az igazi nevekkel, igazi korral,…..