Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nita12

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
Itt a szeptember, így fogadjatok szeretettel egy lombhullatós sztorit. Némelyek sportot űznek a randevúkból. Az alábbi sztoriban egy férfi két lányt is behülyített egyszerre. A két sértett összeszövetkezett és közösen – de finoman – elbántak a bitang…..
Nita12 2009.09.02 13:43:08
@Padawan5: Tudom, sok nő is gusztustalanul viselkedik. Sajnos! Szégyent hoznak a tisztességes lányokra! (mondjuk a férfiaknál is ugyanez a helyzet) Ezek az EMBEREK érzéketlen fatuskók. Fúúúj...
Nita12 2009.09.02 13:49:45
@ravezed: Azért válogatunk annyit, hátha sikerül a sok rosszból kifogni a jobbat. (ami ritka) De amúgy miért éri meg több vasat tartani a tűzbe? Nem vagyok maradi meg begyepesedett, de ezt sosem fogom megérteni!!!
Nita12 2009.09.02 13:51:39
@Patyusz: 5%??? Ez a max. Jobban hangzik?
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
Nita12 2009.09.01 22:28:36
@kicsiguszti: Nagyon sajnálom! Nem tudom mi történt, de szerintem a lány elég fiatal még egy komoly kapcsolathoz. 40km nem lehet ekkora gond! Vagy mégis??? :(
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
Nita12 2009.09.01 22:03:16
@KuKori: Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod és azt is, hogy ez miatt gondolod úgy, hogy minden nő egyforma! Hidd el ez nem így van!