Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papírcetli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Férfias játékok 2006.10.25 12:25:00
Mingyár itt a karácsony és a Homár mostanában kissé elhanyagolta a vicces ajándéktárgyakat, úgyhogy rögtön itt van kettõ. Az elsõt, ezt a teleszkópos krómrudat épp a napokban tiltották ki az angol Tescókból, miután attól paráznak, hogy a játékosztályon árult termékkel…..
papírcetli 2009.09.01 16:27:30
Engem nem lep meg az ötlettársítás eddig: p@na+kamion.
A + gyerekajándéknak mindezt már igen.
DeTomaso azt gondolta, 25 éve bejáratott T-telefonszámukat egyszerűen áthordozzák cégen belül. Tévedett. Azóta már új számot is kaptak, de a régivel még mindig nem sikerült összekötni: Eddig tartott birkatürelmem a T-home felé, remélem a publicitás segít rajtam is.…..
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
papírcetli 2009.09.01 10:33:45
@elwood: falura költöztem, ma hajnalban is arra ébredtem, hogy motoros fűrésszel fát vágnak. Errefelé motoros fűrész mánia van.
Szabadstrandtól még nem kaptunk levelet, most már ez is megvolt, a szegedi írt nekünk, hogy milyen príma mailt kapott egy ausztrál ügyféltől. Zagyva fordítógépes szöveggel Dunát lehet rekeszteni, ezt az tette közlésre érdemessé, hogy magánlevélben követték el: Előzékeny volt…..
papírcetli 2009.09.01 10:09:12