Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aser11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Hiba a gépezetben 2009.11.26 11:25:00
Nahát, meglepődtem volna, ha valami flottul megy a Hivatalban. Annyire le kellene cserélni a nemtörődöm, hozzá nem értő hivatalnokokat, hogy nagyon. A versenyszférában egy ilyen baki biztosan megalapozna egy rendkívüli felmondást - a közszférában csak egy vállvonogatást…..
Egy izraeli fegyveres férfi két palesztint sebesített meg pénteken kelet-Jeruzsálemben. A rendőrség a helyszínen letáróztatta a gyanúsítottat – adta hírül a Haaretz.   Shmuel Ben-Ruby, az izraeli rendőrség egyik szóvivője elmondta, hogy a fegyveres egy tizenhárom…..
Az elmúlt napok fajsúlyos, nemzeti történelmünk sorsfordulóit érintő és elemző posztjai után (amelyekért innen is köszönet Titus Pullo Urbino kollégának) következzék egy kicsit könnyedebb (mondhatni pikánsabb) téma: (fél)meztelen, készséges nők, márkás italok, vöröses…..
aser11 2009.09.01 10:46:11
@tiboru: Ez a szigoritott gázkamra igencsak kemény lehetett.Dupla adag gáz?Vagy dupla verés előtte?Nem volt ez annyira mókás a náciknál annakidején.....Ezért kell vigyáznunk,hogy nehogy itt is 2/3-al Diktatura legyen jövőr
  „A lecke, amit Izraelnek a holokausztból meg kell tanulnia, az az, hogy sosem kaphat biztonságot kerítések, falak és fegyverek által” – mondta a dél-afrikai érsek, Desmond Tutu a Haaretznek csütörtökön.   Az izraeli miniszterelnök, Benyamin Netanyahu…..
aser11 2009.09.01 10:09:53
@III. Konrad: Tutu szerint be kell hódolni az arab terrornak.És be kell fejezni a megszállást? De ki szállt meg kit? Az arabok kivánják megszállni Izraelt,mert nem férnek el a gázai Hamasz terrorállamban!Az 1948-as 200 000 Főről,mára már 2,5 millió főre szaporodtak,az ENSZ segélyekből,élő és nem dolgozó arabok!!Tutu vigye Dél-Afrikába at általa pártolt terrorista-tömeggyilkos arabjait.....
  A gázai övezetet irányító Hamasz ellenáll annak a javaslatnak, hogy az ENSZ égisze alatt működő iskolákban a palesztin gyermekeknek tanulniuk kellene a holokausztról – adta hírül a BBC.   Az oktatái bizottság feje, Abdul Rahman el-Jaman a BBC-nek nyilatkozva…..