Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-DT-

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Bunyó (Fighting) 2009.08.31 20:30:00
  New York, New York, be csodás...de az inkább Budapest. Akkor mit tudunk a Nagy Almáról? Itt mindig történik valami, megvan a siker, fény és csillogás, ám a felszín alatt pezseg az élet csak igazán, gengszterek űzik mocskos kis dolgaikat naponta, feltörekvő bűnözők…..
-DT- 2009.09.01 00:06:18
Hát ez a film egyszerűen szánalom. Nem bírnám rávenni magam, hogy még egyszer megnézzem.
A verekedős jelenetek egyszerűen nullák. Komolyan mondom, egy idióta 500 részes gagyi sorozatban jobb verekedések vannak.
A történet szintén bugyuta és unalmas. Alig történik benne valami, de az is úgy van elmesélve, hogy egyszerűen nem tudja lekötni az ember figyelmét.

Ezt a filmet tényleg csak akkor nézze meg valaki, ha már kínjában semmi jobb nem jut az eszébe.

SPOILER

Ha nem láttad, ne olvasd tovább!!!

Visszatérve a verekedésekre, nem értem milyen tehetséget látnak egyáltalán ebben a srácban.
Vegyük sorra a bunyókat:
1. sikerül bemosnia párat az elején pár embernek, erre rögtön látják rajta, hogy tehetséges a srác, csak azt nem tudom miből.
2. az első bunyóján majdnem péppé verik, de egy mázlis mozdulattal nekilöki az ellenfelét a falnak, erre az elájul.
3. egy nagydarab négerrel bunyózik, behúz neki párat, erre az majdnem megfojtja, a srácot a haverja menti meg, majd elmenekülnek a közönség elől.
4. megküzd egy karatét imitáló pasival, fogjuk rá itt már tényleg verekedésnek látszó mozdulatok vannak, végre nem csak azt látjuk, hogy a srácot hogy verik majdnem agyon, végül a srác nagy nehezen nyer.
5. a végső nagy harc, megküzd a régi nagy ellenséggel, ez is bunyónak nevezhető, de semmivel se néz ki jobban mint egy B kategóriás bár bunyó.
A srác semmivel sem tud jobban verekedni a filmben, mint egy átlag ember. Egyedül talán a pofonokat viseli jobban, de hát ez egy film, ugyan mit is várhatnánk. A 0 tehetség ellenére mégis ő lesz a végén a nagy hős.