Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morten

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, Napló Sváby Andrással címen indít műsort az egykori TV2-s szerkesztő-riporter az ATV-n márciusban, tudtuk meg iparági forrásoktól. Sváby ATV-s átigazolásáról tegnap írtunk, akkor még a reggeli ATV Start című műsorról volt szó vele kapcsolatban, amiben Bombera Krisztina párjaként…..
  Az oldal technikai okok miatt elköltözött, az utazással kapcsolatos információkat megtaláljátok itt:http://avancer.weblap.net/üdvözlettel:Bóka Attila "Morten"..
Az RTL után a Tv2 is bejelentette februártól esedékes új műsorrendjét, illetve éppen most jelentik be egy sajtótájékoztatón, de mi már megírjuk a sorozatos részét a dolognak, hátha vannak türelmetlen olvasóink is. A csatorna két húzóneve, a Született feleségek és a House…..
Mókus nevű lelkes olvasónk hívta fel rá figyelmünket, hogy a YouTube-ra felkerült egy új Kés/alatt promó, de mi tovább klikkoltunk, és találtunk még egyet, amit a sorozat 5. évadából vágtak össze. Oliver Platt is van benne! MIKOR LESZ MÁR OKTÓBER 30? ..
Fotótábor 2007.05.14 14:09:00
  Fotótábor!!!  /egész évben / NEM  CSAK  FOTÓZNI SZERETŐKNEK! ITT IS NÉZZ KÖRÜL !!! :-)  Kedves Fotó Fan Barátom!  Ezúton szeretném felhívni figyelmedet a 3 napos, Lengyel Tátrába szervezett fotóstáboromra.(de ha csak kirándulni…..