Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medve1942

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Vegyes 2008.05.04 01:03:26
20 éves a magyar McDonald'sIgaz, én csak 1990-ben jutottam el a Nyugatinál levőbe, de emlékszem a kezdetekre. Például arra, hogy pár évig csak ezért mentünk be a városba. Holott a gyorsétterem lényege, hogy miközben az ember tanul/ dolgozik/ shoppingol/ csavarog, hirtelen kajához…..
Reckl Amál blogja A szex halála 2008.04.23 14:53:23
A Velveten olvasható a hír, hogy a japánok 500 fős orgiájukkal megdöntötték (!) a csoportos szex világrekordját.Sajnos megint a szex értelme veszik csak el.Mikor fogják már föl, hogy a szex nem teljesítménysport. Lehet egyszerre többen is csinálni, de nem stopperrel fölszerelt,…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
medve1942 2007.07.11 23:57:22
A papi nőtlenség pont annyira "perverz", mint a HOMOSZEXUALITZÁS. De sokkal undorítóbb, mert 1. nagyon kevés pap tartja be 2. ezer év óta csinálják csak, kifejezetten az egyház érdekében, 3. ha az egyháznak (pápának)hatalmi okból érdeke, nem tiltakoznak ellene - lásd a görögkatolikus egyház példáját.
Az a katolikus pap, aki a "cselád" vagy "haza" szót a szájára veszi, egyéb gazságra is képes. Minden csuhás annyi jó szellemi körülmények közt felnövő gyereket LOP EL a nemzettől, mint a protestáns, görögkatolikus pap- és a rabbicsaládok átlagos gyerekszáma. Én speciel ezektől hányok igazán. Amúgy a három gyerek megvolt, ma már fel is nőtt mindegyik.
Mellesleg, a háromgyerekes családmodell eredetileg az MSZMP ideálja volt, azért vezették be a gyermekgondozási segélyt a hetvenes évek elején.
Szörnyűbb perverzitás nincs, mint a hozzászólások egy részéből csöpögő szadizmus.
Amúgy pedig nem ártana tudomásul venni, hogy az emberek jelentős része biszexuális, és csak egy részük hetero.
Továbbá azt is, hogy a szexuakitás és a gyerekvállalás két, merőben különböző dolog.
Azt hiszem, csigaszinten elképzelhető a kétivarúság, önkielégítő szerelem, sőt nemzés...
Ja, és még annyit, hogy a homoszexuálisok halálos ítélete (száműzése a lakatlan pusztába) nár a mózesi törvények közt szerepel, Saúl (Szent Pál, annak, aki így akarja tisztelni ezt a gonosz és álszent figurát) ezt a rendszert elevenítette fel. Az európai kultúrát megalapozó görög felfogás szerint viszont szerelem csak két férfi, négpediglehetőleg egy érett férfi és egy fiú közt képzelhető el. A nők arra valók, hogy utódot szüljenek, semmi másra. Most buzizzuk le Platónt?
w Kádár-monológok 2007.06.19 09:00:00
Mindenekelőtt: Schmidt Mária nem vette meg az Indexet, (azt csak az Új Többség morálisan még picit kacska harsonájának, a Magyar Nemzetnek fiktív szerzője képzelte), szóval továbbra is azt írunk róla, amit akarunk. Most épp kellemes meglepetést okozott, ni. Voltam bátor néhány…..
Erdészeti munkálatok közben néhány napos sakálkölykökre bukkantak a Dráva mellett favágás közben. A munkások azt hitték, hogy kutyakölykök, ezért megfogták és megsimogatták őket. Az anyjuk ezután sajnos már nem fogadta vissza a kölyköket, ezért azok a Szegedi Vadasparkba…..
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..
medve1942 2007.04.10 21:01:52
NemesP: Gyurcsány másfél éven keresztül hazudott, dolgozott...
No, én speciel leginkább nemzeti liberális balos vagyok, egy időben (1990-93) a kerületi MSZP ingyenlapjának a szerkesztője, szóval, lehetnék éppen Gyurcsány-fan, de nem vagyok, mert "szuper-Orbánnak" tartom. Továbbá mindig is rossz véleményem volt mindenkiről, aki a KISZ-ben vezető funkciót vállalt: ez ugyanis akkor (bocs, 65 éves vagyok, és azt hiszem, ti nem ismeritek igazán a korábbi világot) általában azt jelentette, hogy az illető dörzsölt üzletember. Persze, az akkori lehetőségekkel élve, pl. egy szövetkezeti lakás, telek, ez-az. Nem csoda, hogy 90 után így ki tudtak bontakozni. Erre vezethető vissza a sikerük.
Mivel a blogkommentezők szerintem az ország értelmeseb részét képviselik, talán megállapíthatjuk: Gyurcsány őszödi "nem csináltunk semmit" mondása nem általában a munkára, hanem azokra az intézkedésekre vonatkozik, ami a mai ellenzéknek annyira nem tetszik. Vagyis itt van egy logikai bukfenc... A "nem dolgoztak" témáját ejteni kéne. Hogy nem mondtak igazat? Azon lehet merengeni. De ezt feltételezheti az ember, ha látja, hogy egy politikusnak mozog a szája.
Ami nálunk lopásban zajlik, az valószínűleg nagyjából hasonló, mint ami Nyugat-Németországban 1950 körül vagy Olaszországban 1960 táján zajlott. Egyszerűen fáziskésésben vagyunk a fejlett kapitalizmus felé vezető úton. Nyugi! Majd kialakul. Most zajlik a modern tőkefelhalmozódás.
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
w Hol volt, hol nem volt 2007.03.05 08:00:00
A Magyar Nemzet, mint tudjuk, egy ezer lóerős fospumpa, amely még olyan csimbóktól sem akad el, mint Horváth Zsolt. Rettenetes hírszerkesztést és az idiotizmusig párthű publicisztikákat buzog fel minden áldott nap. De a fosban mégis találni olykor gyöngyöt. Ha az allegóriát…..
Anyánk, az index már beszámolt az Angliát lázba hozó Big Brother botrányról: a valóságshow celeb kiadásában "kutyának" és "pakinak" (a derogatív jelzővel az angoloknál a pakisztáni és indiai bevándorlókat illeti a társadalom kevésbé toleráns és IQ-harcos…..