Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charlottes

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszinte leszek. Összeszorított foggal és félig meddig behunyt szemmel sandítottam rá a Christian Dior Haute Couture bemutató képeire. Féltem attól, hogy mit sikerült összehoznia a Bill Gaytten által vezetett dizájner csapatnak. A pozitív csalódás mindig jó érzés, hát még most.…..
Emma Watson két hét múlva véglegesen elhagyja a szerepet, amitől megváltozott az élete, hiszen kevesebb, mint 14 nap múlva a mozikba kerül a Harry Potter utolsó része. Hosszú hajától már jó ideje megvált, lassan a kislányos imidzset is ledobja, azonban szerencsére nem egyik…..
Burberry, Proenza Schouler, Louis Vuitton - csak úgy száguldanak végig az agymon a különböző luxusmárkák darabjai, amelyekkel látok egy kis hasonlóságot az új, szokás szerint Sarah Burton nevével fémjelzett Alexander McQueen kollekcióban. Persze a kollekció egészét tekintve…..
Korábban már olvashattatok egy exkluzív anyagot a blogon a Fashion Awards 2011-es modell jelöltjeiről, hiszen ebben a kategóriában idén az OurFashion is díjat ad át. Tegnap rendhagyó, de stílusos módon idén először tartott sajtóreggelit Magyarország egyik legfontosabb divat díja…..
Az American Idol című műsorban mentorálta Lady Gaga a versenyzőket, a megjelenése pedig a szokásosan egyedi volt: kétszínű haj, punk-viktoriánus gallér, extrém smink óriási anyajeggyel, és.. és... és... akril dildósarkú cipő. A londoni Void of Course 2011-12 őszi/téli…..
Már korábban teaseltünk benneteket az Anna Amélie márkáról ITT, most pedig elérkezett az idő, hogy a debütálás után kicsit jobban szemügyre vegyük a női kollekciót. 2011 őszére a tervező, Oláh Anna finom, kecses és elegáns nőiességet képviselő táskákat, öveket,…..
OurFashion Agyness és a vadak 2011.04.17 22:15:20
Agyness Deyn nem épp romantikus fotósorozatairól, munkáiról vagy megjelenéséről híres, de ebben a Tim Walker sorozatban most megmutatta, bizony ő is tud igazán lányos lenni. Finom smink, bodros haj, fodros ruhák és nőies színek, sokkal jobban tetszik így nekem ez a csaj. Tim Walker…..
Az biztos, hogy most nem egy megszokott 'sztár tervez valamilyen high-street márkának' kooperáció szemtanúi vagyunk, hanem igazi luxusdarabok (amelyek elképesztően drágák) kerültek ki az ékszerkészítő műhelyből. Angelina Jolie Robert Procoppal közösen alkotta meg a 'Style of…..
Mivel újra férjhez ment Reese Witherspoon (gyakorlatilag Tóthné lett belőle), remek apropót szolgáltatott arra, hogy tucatnyi magazinborítón szerepeljen -köztük a lent látható, Peter Lindhberg által fotózott Vogue címlapon is. A retró hangulatú borítón viszont kevésbé lett…..
Sőt! Kifejezetten unalmas folyamatosan ugyan azokat a modelleket látni az utcán, bizonyos darabokat pedig rettentő sebességgel tiltólistára helyeznék. Ám ellentétben a negatív és túlságosan megszokott, egy pillanatig sem meghökkentő cipőkkel, néha azért leül valaki szembe a…..
Kate Middleton és Vilmos herceg vészesen közelgő esküvője miatt egész Anglia lázban ég és minden irreleváns információt megosztanak a magazinok, ami csak a témával kapcsolatos, például:-az eljegyzési képeken a leendő feleség által viselt Whistles blúzt újra piacra dobták,…..
OurFashion Wei Ting Liang 2011.04.01 16:47:00
A tajvani származású Wei Ting Liang harmadéves az Ecole de la Chambre Synidcale de la Couture Parisenne-ben, azaz az egyik legismertebb couture iskolában.A képen látható alkotások az évzáró vizsgamunkái, a Reveal - the Inner Self nevet viselő kollekciójának részei.A kollekcióban a…..
 Elérkeztünk sorozatunk következő állomásához. Nézzük ismét, ki öltözött fel a legjobban az elmúlt héten. Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindenki kitett magáért a sztárok közül. Talán ez az egyik legjobb ilyen válogatásunk. Láthatunk egy-két tényleg…..
charlottes 2011.03.29 16:51:50
Engem mindig is érdekelt, hogy hol, milyen házban laknak a sztárok (például Stella McCartney vidéki házikójáról ITT, Nicholas Ghesquiére párizsi apartmanjáról pedig ITT olvashattok) és ezzel gondolom nem vagyok egyedül, hiszen az MTV Cribs című műsora is éppen erről szól.…..
A Hermés tervezői szerint, (és persze szerintem is) bizony vannak olyanok, akik a fentiekre igennel válaszolnak, ugyanis egyből két iPad tokot is piacra dobtak - és mivel nagy érdeklődésre számítanak, nem csak az ikonikus narancssárga színükben gyártották le őket.A Swift…..
A Ford Models elvileg plus size modellje, Crystal Renn a mexikói Vogue címlapján tündüköl egy szűk, élénk narancssárga ruhában, vibráló kék szemekkel és kicsit vékonyabban mint megszokhattuk. Nekem nagyon tetszik a styling (Sarah Gore-Reeves) és a fotó (David Roemer) is, de a ti…..
Itt a tavasz, lassan zöldbe borul a természet itthon is és elkezdjük tervezgetni a nyaralásunkat valamilyen mediterrán országba, ahol már érik a narancs, lime kerül a koktélba és citromot facsarunk a grillezett halra. Stella McCartney gyümölcsnyomatos táskája is ezt a hangulatot…..
A legklasszikusabb fekete tűsarkú, a Christian Louboutin Pigalle (595 dollár) kapott egy testvért, ugyanis az ikonikus cipő sziluettjét borítéktáskára (695 dollár) adaptálta a divatház. A púderszínű, pirossal szegett, lakkbőr darab méltó párja -sőt, talán vetélytársa- lett az…..
Még januárban hozták nyilvánosságra a képeket az Alexander McQueen pre-fall kollekcióról, de még nem szerepeltek a képek itt, a blogon, így ezúzon pótlom a lemaradást. A márkától már megszokhattuk az elképesztő részletgazdagságot - ez most sincsen másként, gyönyörű…..
charlottes 2011.03.21 14:07:13
Szeretem a Tibit. Nem, nem a csokira gondolok, hanem arra a divatmárkára, amelynek  Google Chrome témája van a böngészőmön, és kampányképein a gyönyörű Olivia Palermo pózol. Sőt, nem csak pózol, hanem stylistok és marketingszakemberek befolyása nélkül, saját maga…..
Alapból nagyon tetszik ez a földszínekkel, feketével és tűrkízzel játszó, bőrszövés technikával készült Miu Miu táska, de ez a csiszolt műanyag, gyöngysorszerű fityegő agyonvágja az egészet. Persze le lehetne róla csatolni, de engem az érdekel: nektek love or hate a lánccal…..
charlottes 2011.03.20 13:15:25
A gyönyörű (és elképesztő ruhatárral rendelkező) Daphne Guinness egy látványos videóban és fotósorozatban állít emléket Lee McQueennek és tiszteleg a márkája előtt is. Lenyűgöző. Forrás: 2BD..
A csipkés trend az, ami a tavasziak közül a legközelebb áll hozzám. Kedvenceim a Dolce and Gabbana darabjai, amik olyan szépek, hogy szinte megszólalnak.Nem én vagyok az egyetlen aki nem tud ellenállni ezeknek a ruháknak, hiszen az egyik legszebb csipkés olasz tervezés bejárta a…..
charlottes 2011.03.16 09:49:02
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
Minden alkalommal lenyűgöznek Iris van Herpen szoborszerű alkotásai, amelyek túlmutatnak a szabászati megoldásokon és trendeken, műalkotássá emelve az öltözködést. A modern couture-t ötvözi futurisztikus megoldásokkal, elképesztően aprólékos kidolgozással és különleges…..