Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miana

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy Alkonyat lázban óhatatlanul is felsóhajtunk és többször is feltesszük a nagy kérdést: „Ó, mikor érkezik már végre egy normális vámpíros film?” és közben reménykedünk, hogy a jó öreg vérszívók nem isszák meg a levét annak, hogy ez a tinifranchise teljesen…..
Üdv nektek ismét!Elnézést, hogy nem írtam, csak rengeteg dolog jött így össze, a továbbképzésen is most van a nagy vizsga, meg sok papírmunka gyűlt össze az elmúlt 200-300 évben, hát igen, a híres "majd megcsinálom holnap" mondat. Válaszolva még Torin-nak, nem nagyon…..
Köszönöm Miana kommentjét, örülök, hogy jönnek újabb olvasók a blogra =) Válaszolva a kérdésére, persze fogom fojtatni, most csak azért nem írtam, mert az adóhivatal valami bakit talált az adóbevallásomban, és eddig tartott a hercehurca. Kérdezték: miből van a bevételem?…..
Üdv néktek! Isteni volt ez a kis pihenés, semmit se csináltunk, csak lustálkodtunk, kirándultunk, egyszóval kikapcsolódtunk. Nagyon nem akartam visszajönni, persze ti nagyon hiányoztatokm, remélem én is hiányoztam nektek. Láttam, hogy voltak akik nézték a blogom, azoknak köszönöm,…..