Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumibugyi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután képtelenek volt vevőt találni a manhattani házra, a patinás Woolworth-kúria tulajdonosa úgy döntött, hogy inkább kiadja azt. Havi 150 ezer dolláros lakbérével valószínűleg nem lesz népszerű az egyetemisták körében. A gótikus francia stílusú villát még…..
A morgás joga Tanulja meg szeretni 2012.08.09 20:13:02
Budapest főpolgármestere nemcsak a fővárosról szóló évkönyvekbe írja be visszavonhatatlanul a nevét, hanem az  új az BKV-szín is róla kapta (gúny)nevét: "tarlóskék". A névadó kiléte kezdetben rejtély volt, Vitézy Dávid is szerepelt a keresztapa-gyanúsak között, ám a…..
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
A markecolás Budapesti viszonylatban mindig is napirenden volt... Az orrunk előtt szakítják ki a láncot a nyugdíjas néni nyakából, primitív  hordák verik agyba-főbe az aluljáróban a szerencsétlen tinédzsert, elhagyott pesti lépcsőházak sötét fordulóiban várják be az egyedül…..
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
 Ez az ötlet azért tetszett meg annyira, mert én állandóan rendezgetem a sminkszereimet, de még nem találtam fel a számomra ideális tárolási rendszert. Vagy nem elég átlátható, vagy túl sok helyet foglal el, egyszóval sehogyan sem jó. Ha ti is szerencsétlenkedtek olykor  sminkelés közben (sosincs…..
Én elhiszem, hogy a mai világban fontos a tévé, az internet, meg a telefon is, különösen az utolsó kettő, de ha valahol mindenképp kell állandóan, akkor kiváltható mobil eszközökkel a vezetékes. Ennek fényében ahogy Mihály, én sem nagyon értem, hogy a lenti videón mi…..
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
Feri, mint vétlen vásárló kötött ki a barkácsáruház biztonsági szolgálatán, 8 db csavaralátét miatt. Ott aztán a jóképességű biztonsági őr leszámolt neki egy teljes doboz alátétet és kérdőre vonta, hogy miért vett ki belőle 8-at. Szerencsére még a rendőrség…..