Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miracle27

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy érdekes dolog, én magam is rengeteget gondolkodom rajta. Én személy szerint arra jutottam, hogy melegként, ha nem lehet biológiailag saját gyerekem, akkor nem akarok gyereket. Amerikai kutatások szerint a melegek által felnevelt gyerekek nem lesznek melegek. Hát én valahogy akkor…..
Miracle27 2011.05.30 15:51:44
@bgergely: Én veled értek egyet ebben a témában! Nem attól függ hogy valaki jó szülő-e hogy meleg-e vagy sem!
Hanem hogy hogy gondol erre a témára!
Én speciel úgy állok a gyerek témához hogy nem nagyon szeretnék! De ezt előre nem tudhatom! És ha lesz egy párom majd aki szeretne gyereket akkor azt tudom hogy mellette leszek jóban rosszban és együtt fogunk gyereket vállalni( persze ehhez nagy valószínűséggel el kell költöznünk majd Magyarországról, mert ahogy te is írtad Magyarországon erre nincs esély!!) Sajnos!!! :(
Kb. 13 éves korban az ember érni, kamaszodni kezd. Ilyenkor mindenkiben tombolnak a hormonok, beindul egy "folyamat". Ez általában a biosz órán tanultakból (hang mélyülése, nemi érés, stb.) áll. A fiúk másképp kezdenek érdeklődni a lányok felől, mint eddig, és kialakul egy…..
Miracle27 2011.04.19 16:13:31
Én már az oviban tudtam hogy nem igazán vagyok olyan mint a többi "átlagos" jány :)
Furcsa mód nekem pl. a legjobb barátnőm az oviban tetszett :)
De ugye mindenki fiúba volt szerelmes így kerestem én is egy fiú szerelmet!
Aztán mikor vallottam be magamnak?! Közép suli évnyitóján!!!
Akkor ugyanis szerelmetes lettem az én drága angoltanárnőmbe! Aki akkor kezdet tanítani! 25éves volt akkoriban!
Teljesen bele szerelmesedtem :)
Na ekkor tudtam hogy nincs mit tenni! :) Aztán 2.os voltam akkor elmondtam a legjobb barátomnak!
G-nek! ő jól fogadta! Mindent megtudtam vele beszélni! Aztán eltávolodtunk egymástól! ő el ballagott mert idősebb volt! Én maradtam!
De közben 2.osok voltunk szintén! December 15.volt! Erre jobban emlékszem! Mert ő az én igazi legjobb barátom! Na mikor neki elmondtam kibe is vagyok szerelmes elég vicces helyzet alakult ki :D
Fogta magát és elszaladt! :) Mint utólag kiderült azért mert ő szerelmetes volt belém! Amit én utólag tudtam meg!De az hagyján hogy elszaladt... én szaladtam utána... engem meg egy kutya kergetett! (szép látvány lehetett)
Aztán megbeszéltük és azóta is legjobb barátok vagyunk! Kisebb nagyobb vitákkal de nem az miatt hogy meleg vagyok :)
Aztán nem is tudom kinek mondtam el legközelebb! De utána már szépen jött sorban szinte mindenki!
Unokatesómnak főiskola első évében mondtam el Október környékén! ő otthon sírt az msn előtt hogy végre megbízom benne és elmondom neki,én otthon sírtam hogy jól fogadta! Sőt ő sejtette rólam! :)
Aztán egy április 13-n elmondtam anyukámnak! Vagy is ő rá kérdezett én meg képtelen voltam a szemébe hazudni! Nagy ritkán viszem a hajam göndören csak mert nem szeretem úgy! Na de azon a napon göndören mentem akkor még a főiskolára jártam! És mondtam hogy V. mondta hogy milyen jó a hajam göndören azért viszem úgy! Erre aztán anyu megkérdezte miért viszed egy lány kedvéért göndören a hajad?! Csak nem a lányokat szereted?!
És nem tudtam tovább hazudni és mondtam hogy de igen! Anyu mondta hogy ez nem lehet igaz! Ez nem igaz! Menjünk el az agytúrkászhoz! (Persze anyu nem így fejezte ki magát!)
Aztán mondtam hogy nem! Én nem akarok elmenni! Mert ezen az nem tudd változtatni!
Aztán eljött unokatesóm meg nagynéném! Mert közbe nagynéném is megtudta!
Unokatesómmal megbeszéltük hogy az ő anyukájának elmondjuk! Ő teljesen jól fogadta! Őt se zavarta!
Mivel szóba sose beszéltünk erről mert hát azért ő csak a nagynéném! írt nekem egy sms-t hogy: tudom hogy tudod hogy én tudom! De én így szeretlek téged és bármiben számíthatsz rám!"
Na és akkor ugye anyu megtudta,másnap jött a delegáció. Unokatesóm és anyukája... mondtunk mindent anyunak hogy ez nem olyan nagy baj! Ez nem a világ vége!
De ő csak azt fújta mit fognak szólni a népek!
Mondom semmit mert nem tudják meg! Nem állok ki a faluünnepségen a színpad közepére és nem fogom belekiabálni a mikrofonba hogy helló leszbikus vagyok!!!
aztán lecsengett a pszichológus sztori azt mondta anyu akkor megyünk majd ha én akarok!
Na én azóta se akartam! Azóta nem beszélünk róla!
Azóta volt kettő tartós kapcsolatom!
Az egyik 10 hónapig tartott, a másik még most is tart szerencsére és másfél éve vagyunk együtt!
Anyu mindkettő barátnőmet nagyon szerette! És nem beszélünk róla, de a lelke mélyén tudja hogy ez nem csak egy nagyon jó barátság ami köztünk van!
Szóval szépen lassan. Ez mondjuk a vége inkább a a coming out hoz kéne! De valahogy most ez össze fonódott azzal hogy én hogy jöttem rá hogy leszbikus vagyok! Remélem nem bánod hogy ezt így itt leírtam! De ha minél többen megosszuk a tapasztalataink az jó lehet! Szerintem!