Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angayasse

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fa, ami nem csak New York, de az Egyesült Államok egyik legismertebb karácsonyi jelképe. Számos film mellékszereplője, nem más ő, mint a Rockefeller Center GE épülete előtt magasló hatalmas karácsonyfa. Hivatalosan 1933-ban állították fel először, abban az évben, amikor…..
Angayasse 2011.12.25 08:09:01
Hála a ránkzúdított rengeteg vámpírfilmnek és -könyvnek, nem kell különösebben elmesélnem, mi fán terem a vámpír. Azért a lényeget tekintsük át mégis. Előrebocsátom, hogy az összefoglalóba kismillió helyen bele lehetne majd kötni, de akkor is, nézzük át. A téma…..
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
Hoze Blog 2009.08.30 13:15:00
Be lehet kérem fejezniA hisztit amit mostanában mindenki körülöttem csap. Azért nem voltam tegnap a Drugzone nyilvános próbán, mert egy számomra sokkal fontosabb emberrel voltam épp Update: Tévedtem. Elnézést Linda Daemonéktól, és a barátaimtól, ez van. Azért…..