Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dH2K

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                 A hóhér:         A videókat az érzékeny lelkű YT törölte...
dH2K 2014.07.10 20:51:19
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
Pócs János fideszes országgyűlési képviselő nemrég az alábbi bejegyzést tette ki a Facebook-oldalára:   Mivel Pócs a Parlamentben dolgozik, pontosan tudnia kell, hogy az őrség rendszeresen tart ilyen bemutatót, nem csak a jázsfényszaruiak kedvéért. Biztos mindenki…..
dH2K 2014.03.03 21:44:48
Vastagbőr Hétből négy 2014.02.28 09:15:00
Az Eurostat a legfrissebb tanulmányában a Horvátországgal kiegészült EU28 régióit vizsgálta meg, összesen 272 régiót, az egy főre jutó GDP alapján (2011-es adatok). A 272 régió utolsó, legszegényebb 20 régiója között 4 magyar régió szerepel. Úgy, hogy 7 magyar régió…..
A Dezeen nevű - az egyik legismertebb és leglátogatottabb - építészeti és dizájn oldalon jelent meg újra egy magyar ingatlan. A Hideg-háznak keresztelt, skandináv minimál stílusú jegyeket hordozó, kőszegi hétvégi házat a Béres Építésziroda tervezte egy párnak. Képek a…..
dH2K 2014.01.13 22:59:56
Y-GEN A szolgalelkű impresszum 2014.01.06 22:39:04
Megint az történt, hogy kijött egy hír, amivel kapcsolatban fél napon keresztül azt találgatta mindenki, hogy ez vajon hírcsárda-e vagy sem. A rutinosabb hírfogyasztók persze mára megtanulhatták: minél abszurdabb kormányzati vagy kormányközeli elképzelés szivárog ki valahova,…..
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
dH2K 2013.12.12 18:52:14
A Jobbik és a DK után szerencsére az MSZP is elkezdett kampányolni Facebook-os képekkel, és a Fidesz igazán hálás lehet nekik ezért, mert ennél tökéletesebb lejáratókampányt a Habony-Rogán-Selmeczi trió sem tudott volna kitalálni az MSZP ellen. Itt a két kép, mindenféle…..
dH2K 2013.12.03 19:12:28
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..
Ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a hazai bivalyerős performanszok közé tegnap egy igen erős versenyző lépett be. Azt még mindig nem tudjuk, hogy a debreceni közműcég és városvezetők közpénzen vagy saját zsebből fizették a floridai útjukat, de az Együtt-PM tegnap…..
Újévi fogadalmam volt, hogy most már csak befejezem a videós listám megtekintését - igaz, hogy szeptemberben is megfogadtam, hogy az év végéig végzek vele, aztán nem úgy lett, de most nagyon jól haladok vele, annak köszönhetően, hogy a tévében nem adnak semmi értelmeset már három napja. Úgy…..
Írországból érkezett a mai történet, melyet hétköznapinak semmiképpen sem neveznék. Szerzője, drk nagyon jó állásajánlatra költözött ki, és még helyi viszonyok között is kifejezetten jól él. Pedig nagyon mélyről indult. Tanulságos történet, még tanulságosabb…..
dH2K 2012.10.31 01:19:39
Én tényleg nem szeretném, ha a honfitársaim kivándorolnának. Én azt szeretném, ha mindenki otthon boldogulna, sőt a tányérmosók is hazamennének londonból, meg a lányok is az amszterdami kirakatokból meg házakból:

velvet.hu/sztori/2012/10/29/interju_egy_emberkereskedovel/

Nincs értelme kivándorolni, Magyarország a világon a legjobb hely, és egyszer ismét a Magyaroké, a tisztavérű árja magyar népé lesz Szent István Király ajándéka a szíriuszi népnek, a Szent Magyar Apostoli Királyság területe, és a világ összes népe nekünk fog szolgálni, a jóisten úgy segéljen, ámen!
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
A Napló személyes írás. Egy személyes írásból levont következtetések szintén személyesek lesznek. Az én következtetésem pedig az, hogy Széchenyi mentálisan beteg volt.  Merész kijelentés ez legnagyobb magyarról (és nem csupán frázisok szintjén tartozott a legnagyobbak…..
Ha egy szóval kéne jellemeznem a kort, amelyben élünk, az ’adatok’ szót választanám. A nap 24 órájában adatok özöne árasztja el az átlagos embert, aki nem mindig tudja, hogyan birkózzon meg velük. Itt Izraelben mindig is ilyen volt a helyzet, csak az adatok formája…..
Kilencven évvel ezelőtt gyilkolták meg Somogyi Bélát és Bacsó Bélát 1920. február 17-én az esti órákban Somogyi Bélát és Bacsó Bélát az Ostenburg különítmény tisztjei, Kovarcz Emil főhadnagy és Megay László hadnagy a nyílt utcán elrabolták, autóval az Újpest –…..
dH2K 2012.02.17 21:59:40
 Így néz ki egy repülő, ami autó, vagy egy autó, ami repülő Valahogy Henry Ford is így kezdhette: álmodott egy nagyot, majd megvalósította, manapság pedig már szinte mindenki négykerekű automobillal jár. A tengerentúlon Carl Dietrich is hasonló álmokat dédelgethet, mondjuk…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
dH2K 2011.10.27 08:56:44
@altoid: Haha, nagyon jo, orulok h sikerult egy uj szot kreativan importalni edes anyanyelvunk szo-sztrimebe.

Az ekezetek hianyaert elnezest kerek, ezen a terminalon nincsenek ilyenek.

@larva: a fenti, szoban forgo hardcore gd-krol nem tartok fotot, rossz emlekekkel minek tapetazzam ki az internetet? csak a gyomrom fordulna ki toluk. amikor valaki mar annyira leplezetlenul es pofatlanul penzehes, mint azon nehany celgepkent kitenyesztett peldany akiket fent emlitettem, akkor kulsotol fuggetlenul mar csak egy beteg szornyet latsz benne, akkor is, ah esetleg masoknak csorog a nyala meg ra. nemreg az edzoteremben egyebkent osszefutottam az egyik ex-golddiggerem egyik uj aldozataval. oszinte, bajtarsias sajnalatot ereztem szerencsetlen ficko irant, valoszinuleg meg elkepzelese nincs mifele lecsoba csapott bele. remelem, viszonylag vastag penztarcaval, katonasan fog kilepni a tortenetbol, nem pedig egy golyoval a fejeben ahogy Lajos batyja tette miutan a kis kitartottkaja lelepett egy nagyobb kutyaval.

orulok hogy felfedeztetek a fotoalbumom, azert van, publikus, hogy a szep fotokban mindeki gyonyorkodhessen. sajnos van, amelyik inkabb szemelyes jellegu, es nem lehet mindenkinek olyan erdekes, de azert sok olyan is van, mely pusztan a fenyek, filterek, kamera, kompozicio miatt akar muveszi szempontok alapjan is elvezheto lehet.

egyebkent amire nagyon buszke vagyok, az a polip sarkanyos videom a legutobbi burning manrol:

www.flickr.com/photos/dh2k/6131736929/in/photostream

Koszonom a szellemes velemenyeket es fantazialgatasokat a velt eletemrol/eletutamrol. Hozza kell tennem, hogy minden, amit fent leirtam elozoleg, csak a jeghegy csucsa, ennel bizony sokkal melyebb szinten is elemezhetnem a temat.

Nagyon orultem ennek a posztnak, es a hozzaszolasoknak is. Valamelyik elso posztomban irtam h hirtelen felindulasomban leforditottam angolra hogy a helyi kis barataim is elvezhessek ezt a posztot, es ez igy is volt.

Sokat irhatnek a ram vonatkozo felmerult kerdesekkel, elkepzelesekkel kapcsolatban, megerosithetnek, bizonygathatnek es akar cafolhatnek bizonyos dolgokat nevetve, de ne kanyarodjunk el a poszt eredeti temajarol - viszont ha barkinek szemelyes kerdese van felem, kuldjon privat uzenetet, szivesen valaszolok, akar a polip sarkannyal, akar massal kapcsolatban =)

ps: a 'dh2k' nev meg a kilencvenes evek kozepei demoscene, illetve az internet elotti bbs-es korszakbol ered, mar aki emlekszik meg arra =)
dH2K 2011.10.27 10:14:57
@altoid: tudod, olyan ez, mint amikor egy egzotikus tropusi orszagba mesz, kaptal mar ugyan oltast/immunitast egy csomo bacilus ellen, de esetleg valami ujfajta virus csak betalal, ket hetig tusszogsz meg lazas vagy, aztan meggyogyulsz, es lesz mar immunitasod az ellen is. Na ilyesmi az is, amikor kulfoldon, idegen kulturaban betalal nehany szemrevalo golddigger - nem mozogsz 'ilyen korokben', csak egyszeruen johiszemu vagy, es nem szurod ki a selejtet azonnal. Aztan jo esetben szerencsesen atesel egy-ket ilyen torteneteten, jot rohogsz, es megszerzed az immunitast, es megegyszer nem fordul elo veled ilyesmi.

Szoktam mondogatni, hogy pl. otthon, ahol alapvetoen egy eleg szuk keresztmetszeru genetikai/kulturalis allomanyban elunk (ertsd: lakossag kilencvenakarhany szazaleka magyar, magyarul beszel, Magyarorszagon szuletett es feher ember), emiatt aztan otthon viszonylag hamar kialakul az immunitas, altalaban mar 15 masodperc alatt tudod, hogy milyen novel beszelsz es milyen perspektiva van a dologban.

Itt, amikor a diverzitas olyan szintu, hogy hihetetlen tortenetekkel, sorsokkal, rendkivul kulonbozo hatterekkel talalkozol, a burmai menekultektol az indiai programozokon at az ir kurvakon es az orosz marketingesektol keresztul mindenkivel, es mindennek a kombinaciojaval, szerintem teljesen termeszetes, hogy az embernek kell egy kis ido, amig atlatja ezt a rendszert is.

En kifejezetten orulok hogy viszonylag hamar - bar nem ertem miert, de - betalalt nehany golddigger, mert igy olcson es hamar megszereztem az immunitast ebben a kornyezetben is. Ha ez 50 evesen tortenik lehet ugy jarok mint Laci bacsi aki a fenti cikkben volt es golyoval a fejemben vegzem.

Autoval 8 eve nem rendelkezem, biciklivel jarok mindenhova. Otthon volt egy szep 70-es evekbeli camarom, a mustang amit emlegettek meg egy berelt auto, amugy egyetertek, egy rakat szar az egesz (kiprobaltam tobb verziot is), foleg az uj 6.3literes, V8-as, felgomb egestero, HUD-os camarohoz kepest, amit winkler is nagyon szepen dicsert a totalcarban:

totalcar.hu/tesztek/2011/10/20/izomauto_az_evszazad_vetele/

A mustang ehhez kepest egy szarul osszerakott skoda, sosem vennek olyat...

Amit tenyleg szivesen vennek, az a hivatalos, gyari, 100% elektromos delorean, ami 2013-tol jon:

delorean.com/2011/10/electric-delorean/

A polip sarkanyt nem en gyartom, de magam is forgalmazom, mivel kibaszott jo moka:

laughingsquid.com/octopus-kites/

nos, mindenkinek minden jot, mindenkinek kivanom, hogy talalja meg elete parjat, akivel a jogosan elvart testi-lelki es anyagi harmoniaban elhet =)
Geekblog A vizsga 2011.10.24 15:00:00
Olyan könnyű lenne A vizsgát arról a végéről megfogni, hogy milyen tipikus magyar gyermekbetegségek nem gyengítik a hatását, hogy a hazai filmgyártás milyen jellegzetes buktatóit kerüli el, hogy az ’56-os mozik mely poros műfaji és tematikai szabályait hagyja figyelmen…..
dH2K 2011.10.25 00:16:26
@shitgun: hat megneznem moziban is, csak gondolom varni kell meg, amig az usaban is vetiteni fogjak.
Designsarok Ötpercnyi művészet 2011.10.22 07:58:00
Nem igazán akartunk ma gép előtt ülni, de egy videót mindenképp szeretnénk megosztani veletek. A burmai srác a szemünk előtt öt perc alatt alkot valami lenyűgözőt.   Nos, hogy ez művészet-e, azon lehet vitatkozni. Egy másik blogon olvastuk, hogy begyakorolt, motorikus…..
dH2K 2011.10.23 12:18:45