Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeno

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit New Yorkban kerestem, azt meglepetésemre Londonban találtam meg. A biciklis futárkodás őshazájában, a városi biciklizés divatteremtő fővárosában ugyanis rengeteg, de nem annyira menő biciklist láttam. Londonról viszont kiderült, hogy csendben szofisztikált és magas szintű…..
persze a tanár kért, hogy saját érzéssel, és ne legyen szokványos.nekimentem mint cif a makacs foltoknak.és így kezdődött vala: Érzéseim Van Gogh: Az Auvers-i templom láttán            Ilyen címmel általában a legelső…..
tegnap mikor kinéztem az ablakon, láttam, hogy hírtelenkék felhők sorakoznak, várnak csak arra, hogy lesúlytsanak, és figyelmeztessenek, hogy milyen jó, ha valakinek fedél van a feje felett...természetesen gyorsan elköszöntem mindenkitől msnen(bocsi Mai Anh, és Réka aka Promqueen)…..
az előbb beleolvastam egypár internetes naplóba, csakhogy képben legyek milyen a "többi" és milyen ne legyek...az első mondat mindig ugyanaz:::    Ma semmi különös nem történt.ÁÁÁ minek ír valaki blogot, ha azt hiszi, hogy semmi különös sem történik…..
Komolyan nem tudtam, hogy nem lehet a Bkv-n fütyülni.Úgy érzem tudtomon kívül halálos bűnt követtem elNem is értem, hogy miért nem rakják tele a buszokat tilos fütyülni táblával. Mondjuk már mindegy, mert megkaptam a kellő felvilágosítást a buszvezetőtől. Pláne jól jött,…..
naszóval!sikerült elkészítenem ezt a blogot.nem.nem.nem volt nehéz rákkantintani a regisztrálok gombra...csaaak azért előtte elgondolkodik az ember, hogy miért is?!?tényleg! miért is regisztráltam? mikor úgy örülök annak, ha izgalmas dologok történnek velem és senki más nem tud…..