Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba YMCA 2007.05.23 13:16:00
Táncos mulatságra jópofa jelmez bérelhető a Magyar Televíziónál...
legal 2007.05.23 14:06:22
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..
Subba Érettségiző Nemzedék 5. 2007.05.21 12:21:00
A múltkori összeállításnál a lelkünk mélyén már reméltük, hogy legyen végre vége, de nagyon úgy tunik, hogy a magyar kamaszokra 18 körül rátör valami megmagyarázhatatlan, megállíthatatlan viccelodési kényszer. Ahogy a mostani eresztést elnézzük, teljesen egyértelmu, hogy…..
Először is elnézést szeretnénk kérni minden Kedves Olvasónktól, de az a helyzet, hogy viszonylag lassan jutnak el hozzánk a szentesi kisiskolások csínytevéseiről szóló hírek. Szóval még január 11-én bombariadó volt a Koszta József Általános Iskolában. A menetrend a…..
Csak az hibázik, aki dolgozik, ebben azt hiszem egyetértünk, de az mégis elég nagy blama, hogy a CNN International az alábbi képpel jelentkezett be május 11-én. A felirat persze "Blair resigns" lett volna, azaz "Lemondott Blair", de a figyelmetlen, vagy magát rohadt…..
Ómolnár Miklós irodájába egy szép nap beállított Kiszel Tünde azzal, hogy a következő héten ő mindenképpen a Story címlapján akar lenni. Ómolnár elkezdte magyarázni, hogy már hetekkel előre le van minden zsírozva és valami szenzáció kell, hogy a címlapon változás…..