Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sx

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
sx 2009.08.31 20:06:24
@consumer_failure: Igen,ha azt meg is kapja a futár..Sok helyet ismerek ahol pl. a pultosnak a jattot le kell adnia a főnöknek aki zsebreteszi.Ez más történet.
Ezeknél az ebédszállítóknál általában százalék van,tehát a kiszállított kaja értéke után kap fizut,természetesen ha be is van jelentve az is csak min.bér,vagy alkalmi munkavállalóival foglalkoztatják.Szóval hiába futkos 70 címre ,ha valami csóróbbkörnyéket de nagy területet kap ahol a km sok ,de mindenki csak "egytállevest" rendel 390-ért akkor ráfizetés.Jatt ott azért jóval kevesebb mert egyszer van pénzátadás 1héten.Azoknak jó akik csókos kört kapnak,belváros ,irodakomplexumok,egy helyen megáll és fél autót kiűríti.Km kevés,áru sok
sx 2009.08.31 20:24:17
@Tajti Balázs: Nemigen szoktam írogatni fórumokra,de most megkeresve éreztem magamat.Te gondolom nemkülönben:)Nem szeretem ,ha csak az egyik oldal érvei érvényesülnek.A sörmeghívást köszönöm,lehet behajtom:)