Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liontamer

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak: Egy…..
Liontamer 2010.07.27 08:13:58
@Dr. Körömlakk ® - SZIA!:

Ha valaki értékcsökkent terméket vásárol, akkor a kereskedőnek fel kell tüntetni, hogy milyen hibája van a terméknek, mert arra nem vállal garanciát. Tehát, ha például egy tévékészülék oldala össze van karcolva és ad rá árkedvezményt, attól még az összes többi hiba miatt köteles a garanciális szabályokat betartani.
Ha azért ad árkedvezményt, mert kifutó, már továbbiakban nem gyártott terméket ad el a kereskedő, akkor az nem értékcsökkent termék, hanem egyszerűen azért adja olcsóban, hogy egyáltalán valaki megvegye tőle... Persze a garanciális szabályok itt is úgy vonatkoznak, mintha nem is lett volna az árkedvezmény.