Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THONY

4 bejegyzést írt és 835 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! (Walt Disney)..
Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet !  (pannonymous)..
THONY 2017.02.16 08:47:16
Tegnap duplázott a St. Louis, így ma is játéknapot tartok! :D

Bárcsak érteném a soccert mint ti... :(

Nah mindegy, itt vannak az elképzelések mára:

07956 Pittsburgh - Winnipeg H ??D??

Nagyon hazainak tűnik a meccs, bár a Pitts nem szokott döntetlent játszani otthon, de mint mumus egy vesztési sorozat után akár hozhatja a tabella élén lévő Pitts-től a meccset, vagy legalább OT-ra kihúzhatja...
Ami, a mecs mellett szól... hogy a Pitts mögött pár pontal a fél liga ott van, és a hazai pálya előnye 60-40% az esély!

07512 NY Islanders - NY Rangers V +
7-1 bukta után jött az 5-1 szépítés, sosem lehet tudni a szigetiek mire képesek. Ennek ellenére a vendég megfogadása biztosabb...

07898 New Jersey - Ottawa D
talán erről sokat nem is lehet írni

07985 Buffalo - Colorado H +
Aki nem babonás, és a tálcán kínálkozó ajánlattól sem kezd gyanakodni, mért éppen a Buffal szemben érne véget a hosszúra nyúlt vendég bukta sorozat!? A Buff nincs leszakadva a mezőnytől, még van lehetősége felkerülni... miért is állna ellenet egy ilyen ajándék 2-esnek :D

08055 St. Louis - Vancouver D- HD

08012 Minnesota - Dallas H +

08106 Edmonton - Philadelphia D - HD
az, hogy ki nyeri jó kérdés... de mindkét csapat szeret normál játékidőn túl játszani... bár ez csodás alkalom lenne arra, hogy az olajosok egy győzelemmel kicsit fellélegezhessenek, az "üldözők" nyomása alól... én nem ajánlom fogadásra

08146 Los Angeles - Arizona H ?+?
Otthon muszáj lenne hozniuk, egy gyengélkedő ellenféllel... itt nagy okfejtésekre nincs szükség szerintem!

+ fogadom
Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival. (Derbi)..
Saját munka, saját próbálkozás, intuíció, mindenkinek van megérzése és mindenkinek lehet szerencsés napja is. (andros)..
THONY 2016.10.26 14:56:14
@Ozman: Te még mindig tolod ?
Egy barátnál láttam hogy fogad online, és befektettem kemény 2 ezret... nyertem egy 20ast, mondom miért nem játszok újra :D
Erre bemegyek a Tippmixeshez, és látom valami furi szelvény van, meg sem tudtam fejteni... tudod hogy papír párti vagyok, szeretem fogdosni :D
Veled mizu?
THONY 2016.10.26 16:49:21
@Ozman: akkor tudsz segíteni egy kis okításba, hátha összedobunk újra jó szelvényeket együtt :D
THONY 2016.10.26 20:49:50
@Ozman: can_axecollony@yahoo.ca
  Egy ideje nem nagyon volt mit ügyködnöm az autón, de a katalizátor (már a közelben) csere új lökést adott némi barkácsolásnak. Először is a katalizátor csere miatt az egész elejét szét kell szedni, jobban, mint az osztómű cserekor kellett. Mivel 182.000km főként városi…..
Tiszta hülye vagyok. Mégis hogyan gondolhattam, hogy egy ilyen cuki tárgy, mint amilyen ez a Nénitől megvett Bogár, majd hibamentes lesz, negyvenpár év használat, két tulaj, két élet, két szín és két év állás után. Kb ennyit ültetne az ültető tengelycsonk. Maggal ne…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A kockázat pusztán a lehetőségek ára!"  (infógyüjtögető)..
THONY 2014.01.01 20:42:43
@zsetonos: Karácsony:)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
THONY 2013.11.13 10:21:10
@Szabi Dö Puu: Én ezzel nem értek egyet, nekem alig 17 meccs alatt úgy hogy csak nyeremény pénzből játszok max 5-10 között már 126 ezernél tartok.. teljes pályafutásom alatt elég komoly összegekre is tettem szert... és csak nhl-el! Ez egy olyan dolog hogy nem mindíg kell fogadni, vagy nagy tét egy meccs, vagy csak lassan nyugodtan! Bár nekem is 7.-es kombo volt ami sokat hozott egyszer... de ésszel kell és olyan pénzel amit eldobnál az utcán is, nem a konyhapénzből és akkor jönni fog a pénz! Lehet komolyan foglalkozni vele és fanatizálni, én anno ezért hagytam abba, mert már sok volt minden nap mind egy teljes állás... azóta csak belepislantok. Én pl tegnap nem éreztem a dolgokat és nem is raktam, elképzelésem volt amit vázoltam is de 50%-ot sem érte el... néha jók a megérzésekre is hallgatni!
THONY 2013.11.13 10:48:46
@baluka24: Csoda az már megvolt így mára nem várható... szerintem igen!
THONY 2013.11.13 12:18:59
@baluka24: Gratula, szép teljesítmény jó meglátás!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést :-) " (sebig)..
THONY 2013.10.25 08:55:24
@Sovereign: alap nálunk otthon a lányok játsszák... így csoda nem lesz!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
THONY 2013.10.01 16:15:36
@Pyriel: Ezt csodálatosan leírtad! Kéne az a kupa, mert lassan beérnek minket így vagy nektek, vagy nekünk valamit hozni kell! Bízok a nagy mumus után, ahol nem számítottunk ennyire se de a po ban feltámadtunk és csak kicsire volt az a bizonyos dicsőség. Így is nagyot alkottunk 9 év és megtettük rá a koronát hiába estünk ki az első körben! Csodálatos menetelés volt, és bízok benne összeforrva a játékosokon nem sokat változtatva ez csak javult... van miben hinni, van miért hinni. Ennyi év után ez nekünk egy olyan veszteség volt amit sírva de nevetve élhettünk meg. Senkinek nem voltak elvárásai a Po-ra főleg a Boston ellen... csak a tudat hogy ott vagyunk... és mégis milyen szépen alakult. Már a hosszabbításnál látszott hogy fel sem fogjuk az egyenlítést... akkor már megtörtünk, túl rutintalanok voltunk a po alatti fordulatokhoz, és a nyomáshoz.
THONY 2013.10.01 16:32:41
@Ozman: Én ne lennék, csak én NHL-re fogadok csak... így ettől kezdve jelen!

@Afterforever301: Hááát... sosem lehet tudni melyik támad fel az original six-ből :)

Mára a tippek:
VD Toronto
H Chicago
V Winni

De ez meg túl korai 10 kör lefut és meglátjuk ki hová helyezkedik el a ranglistában ebben az éveben, a div váltás is kinek jót kinek rosszat hoz... de nem csak a keroban fognak spórolni azért ez nagy kihatással lesz mindenre!
THONY 2013.10.01 16:54:06
@Ozman: OK:)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
THONY 2013.03.07 03:26:50
THONY 2013.03.07 12:01:15
@Ozman: Meglesem a mai ajánlatot!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
THONY 2013.02.18 10:19:01
@SunsetBoy: Én minden meccset nézek és jegyzetelek :) de tény hogy nem éreztem eddig a szezont, bár begyűjtöttem a Torontoi meccsekkel tiszta 100 ezret, de ez csak hobbi mert a hazai csapatom.
Most nézem a következő meccseket:
Toronto V,ezt be kell húzni mert a Tampa fáradtam igen nehéz lesz... és a Floridai cica sincs a csúcson... ellenben elég szépen elvagyunk a lesérült csapattal is.
NJ behúzza, valahogy nagyon hiányos az Ottawa és bár a pörgés bennük van, de pontatlanok, sok korongot hagynak el... szóval H !
Montreal-ról annyit hogy ha fogást találnak a kiidegelő Hurrikán játékstíluson... szétszedik őket mint foxi a lábtörlőt... ha nem akkor csúnyán belebuknak... sajna olyan stílusban koriznak, amit egy pörgösebb csapat lekövetni tud, de játszani nem tud benne... végig néztem a meccseiket és mit mondjak, és lelőném őket... de ez jön be mindenki ellen. Erről Pyriel tudna nyilatkozni mit is érez... de szerintem H, de kemény meccs lesz.
Anaheim - Columbus H
bár tudjuk, hogy a Col nagy fejvadász de ebben az évben igen rosszúl sikerült a start, bár ezt egyébb problémának írható le... de valószínű a papírforma... túl nagy falat lenne ez most!
Phoenix - Calgary
a most lassan felzárkózó vonyítóknak ez egy ajándék meccs amit jó lenne hozniuk és ezzel nem kicsit előrelépve a főcsoportjukban...

kíváncsi vagyok ki mit gondol!
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával hanem mindig a…..