Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corinto

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Ha ez a blog azt a cél tűzte maga elé, márpedig ezt tette, hogy ne politikai vonzalmakról és vágyakról, hanem tényekről és eseményekről, valamint azok elemzéséről szóljon, akkor most ki kell mondani: Vona Gábor mai, Orbán Viktornak címzett levele ékes bizonyítéka a Jobbik…..
corinto 2010.03.05 22:10:22
@micu:

Egyetértek. Én mint jobboldali értékrendű, de nem pártkatona egy kicsit örülök. 20 évet vártam , hogy két nemzeti párt végezzen az első két helyen. Egyikre sem tudnék ugyanakkor teljes szívvel szavazni. A fideszre Csintalan, Pintér Sándor, Lungo Drom románok feltétel nélküli EU-ba szavazása, a háttérben kuncsorgó éhesszájú szponzorok, a 14. havi nyugdíj beígérése, a kialakult belterjesség miatt. A Jobbikra a gyors növekedés közben beáramló sok hülye, kisstílű "maffiózó" miatt. Szervezetileg még nem érettek 10%-nál jobb eredményre. Viszont a Fidesz is nehezen tud egyben tartani egy 270+ frakciót, képesek elpofátlanodni, és kinyírni saját magukat a végére. Egy ekkora konglomerátum max. Oroszországban ért meg 4 évnél többet. A Fidesz egyébként saját maga hozta létre a jobbikot azzal, hogy nem adott lehetőséget a közélet felé kacsingató jobboldali fiataloknak tehetségük kibontakozására. Azok akik vannak, központilag gyártott szövegeket mantráznak, arra tartják őket. A fidesznél fent, a jobbiknál pedig lent van a probléma elsősorban. Van igaza Bayernek és Vonának is, de téved is mind2. Jelen állás szerint egyik sem érdemli meg mind a 2 szavazatom, uh tudatos keresztbeszavazó vok. Ilyen is van...
corinto 2010.03.05 22:45:05
@tölgyes: 2002 és 2006 mutatja, hogy orbán és kövér milyen kiváló stratéga :))
egy a zászló forever!!
corinto 2010.03.05 23:22:49
@tölgyes: a fidesz nem mállott szét, de az ország majdhogynem igen, valóban a fidesz 4 éve volt eddig a legeredményesebb kormányzás, és azután elveszteni 2 választást, komoly hibákra vall: államigazgatásban a 90%-ban komcsi középvezetőket a helyükön hagyták, Kende Péter cége a közszolgálati TV beszállítója volt hálából írt egy könyvet, a TV3 bezárása után a TV2-RTL Klubtól vissza kellett volna vonni az engedélyt, nem tették, hálából kaptak heti hetest, helyi embereik barátságtalanok és pökhendiek voltak
napjaink: rádiófrekvenciák: a legnagyobb országos átjátszása az mszp-nek, a "fidesz"-rádión a heti hetes műsorvezetői a sztárok; 2006-ban a békés fideszeseket szétverető gergényi cimborája és üzlettársa a belügyminiszteri poszt várományosa, mszp által válogatott emberekkel nekiindulás az EU-elnökségnek és mi lesz ezután, a történelem ismétli önmagát?
Azért kell a jobbik, hogy megvédje a fideszt...saját magától. Én voltam Nyugat Európa majd minden országában, tanultam Brüsszelben, bizton állíthatom pár balos újságon kívül a kutyát nem fogják érdekelni az összeszavazások. Érdeket kell képviselni kőkeményen!
Újabb hét telt el az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. Körülbelül a táv felénél vagyunk, valójában azonban a hátralévő három hétben már sokkal nehezebb a vadászat, hiszen részben elkeltek, részben elérhetetlenek a szelvények. A hivatalos…..
corinto 2010.02.28 15:29:11
@groggil: szívemből szóltál
Az utóbbi napokban a témahiányos kampányban meglepetészerűen tört elő a két választási forduló közötti visszalépések ügye. Ha jól rekonstruálom, az első mondat két politológustól érkezett, akik határozottan figyelmeztették az MSZP-t az általuk csapdahelyzetnek jellemzett…..
Ha már minden elveszett, legalább a méltóság őriztessék meg. Ha egy férfi elbukott egy csatát, akkor is húzza ki magát, mert a gerinc a legnagyobb kincs. Ha a csaj nemet mondott, tárgyilagosan vegye tudomásul és evezzen tovább. Ha ez nem így történik, akkor az illető hölgy úgy…..