Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kragor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves új-zélandi olvasónk küldte ezt a klipet, amelyben egy magyarbólyi néni reklámozza a magyar sávszélességet és egy új új-zélandi szolgáltatót.  És hogy fut a net mindeközben Oroszlányon? Úgy tűnik, jól. Szégyellhetik tehát magukat azok, akik szerint Magyarország…..
Kragor 2012.09.11 14:26:15
@tomtyi: De állítólag Új-Zélandon tényleg drága és lassú a net, országos szinten, nem csak tanyán
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Kragor 2010.09.22 14:00:48
@Elcseszett nick: számítógépben, telefonodban, lassan a mosógépedben is van elektronika. Azzal eggyüt fognak eltemetni is.
A 15. másodpercig nem történik semmi, mégis érdemes kivárni. ..
Nem lehet megunni őket! Külön öröm a Főtaxi a háttérben. Abból a szempontból legalábbis öröm, hogy így egyértelműen felismerhető, hogy Budapesten készült a fotó. Országimázs, azt mondom én. Mivel ez a 33. Ferrari a blogon, teljesen spontán kiválasztottam az 5 legjobb…..
Kragor 2010.08.25 15:10:17
Fogyik a magyar!3. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. A most következő sorozatban a népességcsökkenés megfékezésére teszek…..
Kragor 2010.07.30 16:29:42
Megnéztük az Évtized Filmjét. A hihetetlen képi világ, az akcióban gazdag cselekmény, a fordulatos történetvezetés, a nézőt órákon át a székhez szögező grafika elevensége, a plasztikus kidolgozottság, a film világának egyedisége és a lélegzetelállító kamerakezelés teszi…..