Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nelly3

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
Nelly3 2011.09.21 19:36:05
@Zaklató_Panda: már ne is haragudjatok de, a pofám leszakad. értem én hogy, a levelet nem tartjátok jogosnak és hogy, mekkorra köcsög az intrum justitia, de hallotatok már a fair play-ről? a saját nevedet és az ügyiratszámot kitakarod, de akkor legyen már benned annyi gerinc h az ügyintéző (ez esetben behajtási szakértő) nevét szintén kitakarod. itt qrva sok harcos van és oltják az ügyintézőt de, az fel sem vetődött senkiben, hogy nem ő nevezi magát szakértőnek? Ezt a titulust a cég használja (egyébként ennek másik neve a kintlévőség kezelő)....hát ne őt támadjátok már mert, nem tetszik hogy, mivel foglalkozik..nyilván ő sem ennek készült gyerekként ezért, a munkáért pénzt kapott amiből meg kellett élnie...tényleg nagy köcsög hogy, nem a segélyért állt sorba hanem, melózott tisztességes munkahelyen... szerintem a te ánuszodban kellene szakérteni hogy,itt vered a nyálad..de, amit a posztoló kitakart az teljesen egyenes gerincre vall..qrvára nem értek egyet azzal h azért az ügyintézőt oltsátok mert, 1 előre megszerkesztett levelet ki KELL küldeni-e...tudom h ez 1 4éves történet de, felháborít az egyoldalúság
„Főhősünk egy szolid intéssel jelezte, hogy kellene egy lavór, majd miután kerítettek neki egyet, azt telerakta bóléval” – évzáró petárdánk remek hangulatot ígér, és kacagva kísér át minket a 2010-es évbe. Most megtudhatjuk, hogy ha egy srác bulizni megy és…..
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
Nelly3 2010.01.17 18:06:20
@Erásss: ez yoo:):):) osztom :):)

Tovább olvasva a kommenteket hamar lőttem el a retikülös kommentem..kicsit kellemetlen..nah mindegy üsse kavics...
Nelly3 2010.01.17 18:21:00
@ifájkudtörnbektájm: hát nagyon kemény vagy apukám:)
te igazán zseni lehetsz a logikádból kifolyólag...
1.) ha 3órán át beszélgettetek akkor valószínűleg a lány is kijózanodott

2.) mivel nem hagyott ott azzal h huhb*zdmeg de rusnya vagy valószínűleg te is bejöttél neki...

3.) kiderült h általában olyan mint amilyennek megismerted..sajnos(?!)

4.) Megbasztad mert könnyűvérűnek muatatkozott, pedig tök gáz a csaj

5.) Évek óta nincs bnőd mert, nagy törés ért és a legutóbbi lánynak (akinek sikerült felkeltened az érdeklődését) a BICIKLIDNÉL ADTAD MEG A TELÓSZÁMOD!!

azon csodálkozom h utána még felhívott mert, saját magadat egy sóher f.sznak állítottad be..arról nem is beszélve ha 3óra alatt kijózanodtál meg se hívtad a lányt semmire...

Összegezve: Igazi Gentleman-nek képzeljelek??:):)

ne alázd meg magad ennyire kérlek :):)
Nelly3 2010.01.17 17:31:01
@Kósza: itt egy nagyon "inteligens" posztolóval állunk szemben.
Talán azért húzza a mondatokat h viccesen-okosnak tűnjön vagy nem tudom.
Tipikusan olyan aki azért hord szemüveget h okosabbnak látszódjon :):)

Amúgy minek játsza az okos bölcset h mit hogyan kellene amikor a ridikül(!) szó szmára teljesen elfogadható?! ...Nekem retikülnek mutatták be...
Minden csaj koppan egyszer. Vagy kétszer. Vagy többször. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. A következő történet csattanója egy SMS-ben is elfért volna, de a zamat mégis kifejtve hat igazán. Egy pincértől bármit rendelhetünk... olyat is, ami nincs az étlapon…   A…..
Nelly3 2009.08.31 16:05:14
@Talorien: merre is dolgozol? :P

amúgy a storyhoz meg a kommentekhez kapcsolódóan: nekem látványkonyhán volt szakács a volt barátom! odamentem a helyre ahol dolgozik/ott egy barátnőmmel, megkajáltunk és poénból mintha, nem ismerném (meg hát a filmeken is milyen mókás)ráírtam egy szalvétára a számom és oda adtam neki majd elmentem..sajnos a fiú ostoba volt mert, amikor találkoztunk annyit kérdezett hogy, miért adtam meg a számom amikor így is tudja...nem vágta le..igenis van akinek nem esik le :D:D Mondanom se kell 2hónapig tartott a nagy"szerelem" :) :)
Nelly3 2009.09.04 17:31:02
@Talorien: Nincs kedvem keresgélni..valahogy csak feltudjuk venni a kapcsolatot privátba :)
Nelly3 2009.09.05 16:38:37
@Talorien: írtam neked egy üzit:) Majd lesd meg:)
Ha behívják a rendőrségre a pasidat, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy bűnöző. Rajta kívül álló okok miatt is kontaktusba kerülhet a hatóságokkal, pont úgy, mint az alábbi történet férfi szereplője. Kezeket fel!   Hi! Anna vagyok, 18 éves. Dolgozom, és van egy szép…..