Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csildi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra volt Békésen bringás túra,vagy ilyesmi.Elég sokan voltak,meglepően a rossz idő ellenére.Persze itt is megjelent néhány még biciklizni sem tudó tetű,és összevissza kolbászoltak.Ennek köszönhetően megsérült a kis kék Gepida:(.Volt néhány feszitős hülyegyerek is…..
Tegnap ismét ostrom alá vettük a környéket.Azaz Békéscsabán a Falka Rock Klubban játszottunk.Vártuk nagyon ezt a koncertet bár azt nemtudom megmondani,hogy miért.Az egész napos esőzésnek dacolva azért voltak páran.Csak szerintem a plakátra rákellett volna irni mindenképpen,hogy…..
Tomi Milwaukee-ban Vasarnap 2009.09.28 09:36:00
Zajbol is letezik szar, ez volt a Milwaukee Noise Fest tanulsaga. http://www.myspace.com/milwaukeenoisefestival.Penteken tartottam egy kis eloadast Magyarorszagrol, egesz jol sikerult es sokan is jottek, kb. 30-40 ember volt ra kivancsi, ami oszinten szolva felulmulta a varakozasaimat. Persze ezt is…..
Tomi Milwaukee-ban 5630 2009.08.28 01:21:00
A múltkor Chicago-nál hagytam abba, a szobatársammal, Nathan-nel és a családjával mentem. Meghívtak magukhoz a Milwaukee és Chicago között nagyjából félúton lévő Libertyville-közeli otthonukba, amiért persze nagyon hálás vagyok, de egyben nagyon szomorú is. Egy fél órát…..