Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tegee

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Végre valahára zöld utat kapott a Hobbit, az 500 millió dollárba kerülő két részt Peter Jackson fogja rendezni, aki a Gyűrűk ura trilógiát is tető alá hozta és februárban láthat hozzá a forgatáshoz. Ian McKellen már biztos, hogy újra el fogja játszani Gandalfot, míg Andy…..
Tegee 2010.10.18 12:13:26
@andzsin: Mondjuk azt, hogy a most 79 éves Sir Ian Holm digitális megfiatalítása túl sokba kerülne...
Jordan Rudess a Dream Theaterből már kijött egy felejthető zenegeneráló szoftverrel az iPhone - de amit itt látunk, az fényévekkel komolyabb dolog őtőle. A hamarosan megjelenő Morphwiz nevű iPad-szintetizátor, amin játszik, a jelek szerint abszolút alkalmas betölteni egy valódi…..
Tegee 2010.06.16 09:56:03
@.ılı.ılı.:
Amikor 1976-ban Jean Michel Jarre kijött az Oxygène című albummal, néhány "hozzáértő" zenekritikus ilyen, és ehhez hasonló szavakkal illette a művet. Azt is mondták, kizárt hogy azok a "drótos izéket" valaha is hangszerszámba vegyék.
Azóta eltelt 34 év, és Jarre még mindig használ drtótos izéket.
A kritikusok pedig csendben eltüntek...
Két hónap híján három éve vette át a Tv2 vezetését Várdy Zoltán, és az első sajtónyilatkozataiban azt ígérte, hogy a csatorna három éven belül legyőzi az RTL Klubot. A Tv2 az igyekezet ellenére sem tudta megszorongatni a konkurenciát, és nem csak azért mert Várdy első…..
Tegee 2010.06.04 14:21:01
@caixa:
"az miért nem érdekli őket, hogy diplomás, vásárlóerővel bíró rétegneknek mi kell?"

Mert sokkal kevesebben vagyunk...
És mert velünk nehezebb elhitetni, hogy a műsorok között sugárzott reklámokban valódi értéket próbálnak eladni.
Tegee 2010.06.04 14:45:28
@Bambano:
"ilyen főnök egy ilyen bukta után mihez kezd"

BKV, MÁV, MALÉV, MVM Rt.
Ötleteljek még?
"Monacóban nehéz az utolsó helyről, de a futam hosszú, 2006-ban Schumacher utolsóként indult, és ötödik lett, vagyis célom a pontszerzés. Meglátjuk, lesz-e elég szerencsém" - nyilatkozta Fernando Alonso szombati balesete után. A spanyol a harmadik szabadedzésen verte a…..
Tegee 2010.05.16 11:05:28
@pumpuj:
Nem a Palik-ellenesség zavar, hanem a módja.
Biztosan lenne út, hogy a fröcsögők eljuttassák hozzá (pl. valós névvel) a kritikáikat.
De ez a fajta, - "minden cikkben őt utáljuk"-módozat enyhén szólva is óvodás stílus...

@közlekedési bűnöző:
mondjuk a vezetése alatt, és az óta biztos a magyar Hungaroring jövöje.

Bár ezt neked hiába is mondom. Te biztosan jobban benne vagy a témában.
Tegee 2010.05.16 11:42:13
@pumpuj:
Hidd' el elég régóta nézek F'1-es versenyeket. Én még láttam 6 kerekű F1-es autókat is. Jelzem; azóta sem láttam különlegesebbet.

A lényeg ; mindig voltak különleges, és különc emberkék akik közvetítették a futamokat, de az a fajta utálat, ami Palik felé nyílvánul meg, nos, olyat sose láttam :(
Mindegy, ez csak az én véleményem.
Tegee 2010.05.16 12:24:50
@villamos alóli kacaj:
"Egyébként az 1 db nyílegyenes agytekervényeddel hogy jutottál el az utólsó elötti bekezdésed megfogalmazásához."
Szép mondat. Minősítesz valakit, bátran a monitorod mögé bújva. Nem ismersz, de véleményt alkotsz; igaz logikátlanul. Szerintem olvas át újra a kiemelt részt. A nyílegyenes nem lehet tekervényes...

Mindent félretéve, még mindig nem értem, egy Alonso-Scumacher cikkben mi keresni valója van a Palik-ellenes liga megnyílvánulásainak?
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
Tegee 2010.05.13 16:38:17
@kovi1970:
Ha már a C64-ről beszélsz.
Annak 320x240-es volt a felbontása.

Csak a hűség kedvéért...
SF.blog GPS Darth Vaderrel 2010.05.07 10:50:00
A TomTom cég a legújabb GPS-ekhez a megszokottól eltérő tanácsadót választott. Eddig bosszantó női hangból vagy bosszantó férfihangból lehetett válogatni. Most már választhatjuk magát Darth Vadert is. Ezáltal lehetővé tették az autóvezetőknek, hogy a sötét…..
Tegee 2010.05.07 20:47:31
@Thresher:
jól emlékszel; valóban James Earl Jones volt Darth Vader hangja.

Kis olvasni való: en.wikipedia.org/wiki/James_Earl_Jones
Tegee 2010.05.08 18:50:26
@Thresher:
Ha elolvasod a Wikipedia egyik bekezdését, az ilyen találgatásokra mondta azt Jones: "...igazi Star Wars rajongó tudja mi az igazság..."

De most komolyan; ez is olyan szinkron munka mint sok más. Fizetnek érte, ő meg elmondjak, amit felírtak. Más nagynevű színészek is csináltak már ilyet.
Kéréssel fordulnak a hétvégi Spanyol GP-n a FIA-hoz a pilóták: másfél hét múlva, a monacói időmérő első harmadában osszák két részre a mezőnyt.Bruno Senna és Jarno Trulli, az újonc HRT, illetve Lotus versenyzője attól tart, fel fogják tartani a jóval gyorsabb autókat.…..
Tegee 2010.05.08 18:45:01
@sityú:
"7 címből jó ha 2-3-at szerzett meg a tehetségének köszönhetően"

Ha már idióta kijelentésekre ragadtatod magad, legalább olvass vissza...
Még hány ilyen "tehetségtelen" versenyzőt tudsz felsorolni, akik CSAK 3 VB címet nyertek saját erőből.

Még hogy a többit ajándékba kapta... Te okostojás...

Mielött felszívnád a vizet, jelzem egyáltalán nem vagyok Sch-fan.
"Húsz futam lesz jövőre, és készülünk a huszonötre"-nyilatkozta Kínában az F1-főnök.Bernie Ecclestone az autosport.com-nak megerősítette, 2011-ben jön az Indiai Nagydíj, de nem esik ki egyetlen másik sem, így a Forma-1 történetében először lesz húsz verseny egy…..
Tegee 2010.04.16 13:53:50
@Kard:
Igazából nem szeretik... Ez csak a magyar PR-osok média felé kommunikált szövege.

Valójában unalmasként jellemzik. Nem lehet előzni, semmi különlegessége nincs a pályának. Olvasd vissza néhány versenyző (nem a mai gyerekek!) nyilatkozatait; persze ne magyar oldalakon...
Ha annyira fontos szerepet játszik valaki életében a sportkocsija, hogy még fogat sem tud mosni a látványa nélkül, eléggé rosszul érezheti magát, ha kicsikéjét egy dohos garázsba kényszerül zárni. Ám mint mindenre, erre is létezik megoldás, csupán egy jó építész kell…..
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
Tegee 2010.03.27 18:21:11
@hurvinyek: Biztosan egy videórol beszélünk?
Szóval szerinted azok a rendőrök, akik, (a helyi közlekedési szabály be nem tartása miatt) megbüntetnek egy gépkocsival "jófejkedő" gyereket droidok?

Szerintem meg te egy nagyon szánalmas emberke lehetsz, akinek soha semmi nem tetszik, ami szabályozott...
Nem, nem fenyegetés, ígéret, legalábbis úgy tűnik: George Lucas, a Star Wars-franchise kizárólagos tulajdonosa és Rick McCallum, a tervezett sorozat producere ugyanis rászólt a forgatókönyveken munkálkodó írókra, hogy csipkedjék magukat, mert az első évad forgatása előtt…..
Tegee 2010.03.22 19:23:51
@predi:
" Az hogy a IV. részt akkor írták-e oda vagy már 77-ben is, arra nem emlékszem, 3 éves voltam"

Oda írták. Én jól emlékszem. Legalábbis a magyar mozikban vetített filmben.
Ja, és több mint tíz évvel öregebb voltam nálad akkor... :P
Hosszas hallgatás után a kibaszottul befognak perelni rovatunk jelentkezik egy nagyon gáz Rambo koppintással. A film 1988-ban készült és a címe: Commander vagy Last American Soldier. Érdemes megnézni a szinte egy az egyben lemásolt Rambo szerkót és a vietnámi és orosz katonák…..
Tegee 2010.01.12 08:01:23
@figyelem:
"...a szellemiről már nem is beszélve:)..."

Azért erről vitatkoznék. Stallone köztudottan magas QI-val rendelkezik, a filmjeiért kapott Oscarról nem is beszélve.
Swarci, pedig nem az eszéért lett kormányzó. Az amerikai, - tegyük hozzá elég buta - népnek elég ha sikeres, és népszerű vagy. Stallonénak pedig soha semk voltak politikai ambíciói.
Tegee 2010.01.12 08:02:09
@Tegee: Izé... IQ :)
Tegee 2010.01.12 09:44:14
@sertésmájkrém:
Igazad lehet valahol. Hisz' ha jobban belegondolunk Bush ( az ifjabb) is két ciklust csinált végig, pedig messze a leg"egyszerübb" elnöke volt Amerikának...

Viszont, nem vallom azt a nézetet, hogy ha sikeres valaki egy területen (szinészként), akkor megállja a helyét politikusként is.

Ez csak magyarországon EVIDENS. Lásd kedvenc raccsoló ex-pénzügyminiszter, majd késöbb ex-belügyminiszterünket. Szerintem név nélkül is menni fog...

JA de ismerem ilyen kvalitású egykori sportminisztert is ... :)
Most már minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy a Parlament az MSZP vezetőinek játszótere. (Sajnos az ő kis játékuk elég sokba került nekünk.) Valamilyen oknál fogva Bajnai és Mesterházy azt gondolta, hogy kurvára jópofa dolog lesz a miniszterelnöki dolgozószobában…..
"Ezt a kepet szeretnem Onoknek elkuldeni, mert szerintem isteni jol sikerult, es tunderi. A kepen 2 honapos kislanyunk Juliana es 8 eves torpe-schnauzer-unk, Cini van. A kep minden beallitas nelkul keszult, es picibabank –ahogy latszik is- nagyon racsodalkozott az Ot imado allatkara"…..
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
Professor Wolverine nevű olvasónk meglepett egy kedves kis poszttal, én ezt vágatlanul berakom ide. Mert szerintem egész jó lett! Fogadjátok őt sok szeretettel! A mai téma: A csapat! Adott a Csapat! Ők egy harcedzett, sokat tapasztalt alakulat, katonák vagy mentési szakemberek,…..
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Magyarországon a legtöbb hírportál szavazásban megkérdezte látogatóitól azt, hogyan is látják a magyar-szlovák viszonyt. Természetesen a többség kaotikusnak és pattanásig feszültnek ítélte a helyzetet.  Érdekes módon, demokratikus úton szeretnék a magyarok megoldani ezt…..
Felipe Massa állítja, a vb-t 16 ponttal vezető angol azért gyengélkedik, mert nem képes megfelelni az elvárásoknak. Barátját, Rubens Barrichellót várja világbajnoknak. ”Tavaly hat ponttal Hamilton mögött mentem Brazíliába, aztán majdnem bajnok lettem. Csak egy versenyem volt,…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..