Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albert81

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy londoni kommunikációs és kreatív ügynökség, a KK Outlet hét designert kért fel arra, hogy tervezzenek dísztányért Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének alkalmából. Paul Best, Emma Morton, Angela Lidderdale, Ute Geisler, Dave Bell, Richard Walker és Keith Gray munkáit…..
Albert81 2011.01.29 20:48:12
Legalis valtozok(Legal Identifiers):a valtozo kezdodhet betuvel (letter), penz karakterrel(currency character), vagy osszekoto (connecting) karakterrel (pl: '_'), de  nem kezdodhet szammal (number)az elso karakter utan johet betu, penz kar. , osszekoto kar. , vagy szamakarmilyen hosszu lehet…..
JAVA, amit tudni erdemes Eloszo 2010.12.26 17:18:00
Sziasztok!Ide szeretnek egy ket javaval kapcsolatos hasznos infot usszegyujteni. Igazabol azert irom, hogy legyen egy hely, ahol mindig megtalalom, de nagyon remelem, hogy masnak is hasznos lesz.. Ekezetet nem irok, s a helyesirasom se a legjobb :) Bocsi erte! Egyebkent java fejleszto vagyok…..
Finnországi kalandjaim Itthon :) 2009.12.22 19:52:00
Végül ma reggel 2 órás sorbanállás után sikerült jegyet kapnunk a közvetlen Malév járatra, úgyhogy még éppen elértük a 9:30-as gépet. Nagy mázlink volt, ugyanis pont 2 szabad hely volt a gépen. Úgyhogy 11-kor szerencsésen landoltam Budapesten. :) Minden rendben, ne aggódjatok,…..
Finnországi kalandjaim 1 2009.12.20 23:22:27
Elérkeztem az utolsó estéhez... Ezt se gondoltam volna még szeptemberben, annyira távolinak tűnt (mondjuk elég sok idő telt el azóta, legalábbis sokszor nekem úgy tűnt). Mindenestre örülök hogy itt állok, és holnap már magam mögött tudom az egészet, legalábbis remélem. Azért…..
Finnországi kalandjaim 5 2009.12.16 23:00:26
Először is: Nagyon-nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni az Anyukámank! Nagyon szeretem! Isten éltesse nagyon sokáig! :)Reggel jól indult a napom: Barátok Köztöt és Showder Klubot néztem a neten, majd indultam a finn vizsga eredményét megtudni az utolsó utáni órára. Pont a…..
Albert81 2009.12.17 10:56:03
Mivel tegnap későn feküdtem le, ezért ma reggel nagyon fáradtan ébredtem, viszont muszáj volt elindulnom a suliba... 10-kor kezdődött a gyermekjólét a tanszéken, ami 30 percre van tőlünk gyalog. Szerencsére pont nem késtem el, még épp időben érkeztem.Az óra elején…..
Albert81 2009.11.08 20:14:24
@Albert81:

Szertmed az Ahmed regi baratja! ;)
Ma reggel szokás szerint éppen csak beestünk a finn órára, Léna mindig olyan sokáig szöszmötöl, hogy csak az utolsó utáni pillanatban tudunk elindulni. Minden finn órán rájövök, hogy nagyon gyorsan el kell kezdenem tanulni, de sajnos ma sem jutottam odaáig, mindjárt elmesélem…..
Reggel kinéztem az ablakon és úgy döntöttem, hogy biciklivel megyek suliba. :) Igaz egy kicsit borult volt az ég, de nem tűnt úgy, hogy eső lesz. Miközben tekertem a városban próbáltam bicikliuatakat keresni, de az egyik utcában nem találtam, ezért a járdán mentem, direkt nagyon…..
Azaz jó éjszakát! :) Tudom, hogy sokan majd csak másnap olvassátok, ám mégis stílusosan szeretném kezdeni a mára szánt fejezetet kinti életem blogjából. :)Reggel időben felkeltünk (ezért álmos is voltam egész nap) és suli előtt még maradt időm gépezni egy kicsit, ugyanis a…..
Albert81 2009.09.24 11:33:53
Reggel borús időre ébredtünk, azt hittem, már nem fog kisütni a nap, de szerencsére délutánra elő-előbújt a felhők mögül egy kis időre. Mi már ennek is örültünk. :) Bementem a suliba kinyomtatni egy pár dokumentumot, amit el kell majd küldenem Szegedre az NKI-nak. Az egyetemen…..
Albert81 2009.09.15 13:34:47
Reggel amikor felkeltem Léna még szokás szerint szunyókált, úgyhogy szép csendben félig felhúztam a redőnyt, és takaróstus odakucorogtam a karosszékbe az erkély elé, és a beszűrődő napfényben Márait olvastam, nagyon jó volt. :)Délben indultunk el ebédelni az iskola…..
Kezdem az elején...Tegnap este bulizni mentünk a szomszédaikkal, és pár, főleg francia haverjukkal. Ajánlottam egy helyet, ahol jó a zene, olcsó az alkohol, és ingyenes a belépő... Itt már nekem nem stimmelt valami. :) Végül persze ide nem jutottunk be, és más helyet kellett…..
Finnországi kalandjaim Moi 2009.09.03 19:45:47
Kedves blogolvasók! Nagyon örülök a kommenteknek, szuper hallani felőletek, és tudni, hogy aggódtok értem! :) Rámfér a bíztatás mostanság, ugyanis fáradt vagyok, és kezd egyre jobban hiányozni az otthon! Nem mintha itt nem érezném jól magam, de rossz abba belegondolni, hogy…..
Albert81 2009.09.04 09:28:38
Ma kezdődött az orientációs hét, ami egészen hétfőig fog tartani. Reggel 9-re bementünk a suliba Lénával egy nagy előadóba, ami hemzsegett a diákoktól. Széles volt a paletta, a világ minden részéről jöttek ide tanulni. Többen tartottak előadást küldönböző témában,…..
Itt ülök a szállásomon, a szobámban épp készülődik a német lakótársam, én még egy kicsit várok, kihasználom, hogy 12-ig itt lehet lennem és addig van netem is. :)Egy hostel 2 ágyas szobájában vagyok egy szintén Erasmusos német lánnyal, akivel majd valószínűleg találkozni…..
Sziasztoook!Megérkeztem Helsinkibe! ;)Épp a hostel előterében ülök és várok a szobámra... Addig is vettem 5 euróért jelszót a wifihez, amit 24 óráig tudok használni. :PHulla fáradt vagyok, 1,5 órát aludtam, de mindenképpen jelezni szeretnék, hogy minden oké velem. 5-kor értünk…..
Albert81 2009.08.31 14:11:53
Itt ülök az ebédlőben, az utolsó közös ebéd után, és arra gondolok, hogy holnap ilyenkor már rég a finn fővárosban leszek...Még bevásároltuk az utolsó hiányzó dolgokat, nomeg persze a halászlevet a fehértóiból! ;)Már csak 1-2 dolgot kell berakni a bőröndbe, ami így is…..