Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-rex

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme az Elhurcolva című fiaskó utolsó bemutatója, ami egyben a hatodik évad záró epizódja is. Vagyis nemsokára évadzárás, az elmaradhatatlan díjátadóval és egy kegyetlen extra epizóddal! Valamint ne felejtsétek el, hogy még van három hét az Oscar határidejéből…..
Ridley Scott sci-fi-je nem egyszerű film, az élménybeszámoló is extrém hosszú lett (és eléggé összeszedetlen is), és nem csak a véleményünket tartalmazza, hanem ezúttal kicsit részletesebben is belementünk a történet hiányosságaiba (jó spoileresen), úgyhogy aki nem látta…..
A New Line/Warner Bros végre hivatalosan is megerősítette, hogy 2012-ben, a játék 20 éves évfordulóján megkezdődhet az új Mortal Kombat film forgatása. A rendező Kevin Tancharoen lesz, akitől korántsem idegen a műfaj.Tancharoen először a Mortal Kombat Rebith című rövidfilmmel…..
Baaad Movies Oscar pályázók (2) 2011.08.25 20:20:25
xx18Rolandxx - Love Hine Again     Uccse - Gyönyörű lányok click4mychannel - Batman Terror Dzsoni - A szökés      ..
A második Filmelemzők Oscar nevezőinek listája   Joker5 - Zombik tava (1)     Sparrow - Gorilla bácsi     SPOILERfilm - Náci zombik       xx18Rolandxx - Love Hine Again     Uccse - Gyönyörű lányok click4mychannel…..
T-rex 2011.07.17 15:11:10
@Powerful900: Akkor így.... A Spoileres még nem rossz azon még tudtam szórakozni. A másik kettő viszont elég unott hangú és lasúkás.
Baaad Movies Baaad Movies - Troll 2011.06.24 19:36:00
A botrányos második rész után most terítékre kerül az előd is, ami ugyan jóval nézhetőbb, de még így sem ajánlható senkinek. U. i.: Ha ezzel végeztetek, akkor nézzétek meg Vladek remek kis bemutatóját az Élőhalottak éjszakája című mesterműről is, amely filmet elég sokan kértetek tőlünk is!..
T-rex 2011.06.24 23:37:45
Ez lett az egyik legjobban sikerült filmbemutatód!
@tpeti97: (sóhaj) Szegény Peter Falk nyugodjék békében. :'(
A közös filmnézés előtt megbeszéltük Sparrow-val és Frog-gal, hogy a fennmaradt nyolc filmet szétosztjuk egymás között és az elkészült kritikákat belinkeljük minden oldalra.Nos, íme a Kísértethajó kritikája, amit a Filmelemzők blogra publikáltam!Itt megnézhetitek!..
Ahogy a videóban is elhangzik, hamarosan Froggal, Sparowwal és Nexusszal - akik közül Frog és Nexus előkelő helyezést értek el a Filmelemzők Oscar-ján anno, és azóta saját blogot készítenek (Perfect Insanity, Movietank) - együtt megnézünk egy általatok választott gányolmányt,…..
Sziasztok! Réges-régen volt már ebből a sorozatból új rész.Itt a folytatás! Remélem tetszni fog! ..
T-rex 2011.01.04 22:21:38
Csak sikerült Karácsonyra is összehozni egy videót! A halottak légióját már ajánlottátok páran, és az igazat megvallva cseppet sem csodálkozom rajta. Még ha helyenként úgy is tűnik, hogy az alkotók próbálkoztak, összegészében csak kínlódó nyögvenyelés az egész. Jó szórakozást!..
T-rex 2010.12.25 23:25:10
Baaad Movies Boldog Karácsonyt! 2010.12.24 07:16:00
Ezúton kívánunk a blog minden látogatójának boldog, békés és természetesen baaad filmektől mentes Karácsonyt!Sorter & BlackSheep              ..
Baaad Movies Elhunyt Leslie Nielsen 2010.11.29 10:29:25
Minden idők egyik legnagyobb komikusa, az örök Drebin felügyelő, Leslie Nielsen tegnap tüdőgyulladásban elhunyt Floridában. 84 éves volt.Igazi filmlegenda távozott közülünk, aki ugyan néha belenyúlt a rosszba (Szuperhero Movie, 2001: Space Travestry), de mindig megbocsátottuk,…..
T-rex 2010.12.01 21:46:26
Újabb túlélő horror került bemutatásra, az Arachnid, mely egymaga kenterbe veri az összes hasonló förmedvényt, hiszen ezen még kínunkban sem tudunk röhögni.Jó szórakozást a videóhoz! ..
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
A negyedik évad zárásának apropóján visszatekintettünk a múltba, és összeszedtük azt a tíz filmet, ami a legnagyobb hatást gyakorolta ránk. Jó szórakozást! ..
Összeültünk és megnézük a filmet, azonban sajnos kb. a felénél a ustream leblokkolta a csatornát és törölte a felvételt, szerzői jogok megsértésére hivatkozva. Valószínűleg a sok meztelenkedés miatt volt, legalábbis végül erre jutottunk a srácokkal, bár igazából…..
Hiába láttunk már hatalmas baromságokat, mindig mindent lehet überelni. Erre a legjobb bizonyíték a Kaptár sorozat legújabb része, amit volt szerencsénk 3D-ben megnézni, és amellett, hogy nagyon látványosra sikerült, a sok baromsága ellenére (vagy épp emiatt) roppant…..
Baaad Movies Baaad Movies - Rajzás 2010.09.09 09:47:00
Végre egy színvonalasabb film, amiben valóban akadnak komoly pozitívumok, de sajnos mindezek ellenére nagyon el lett rontva. ..
Baaad Movies Logan búcsúzik! 2010.09.07 15:20:00
Személyes okokra hivatkozva a blog harmadik, csúnyán fogalmazva inkább „háttérmunkás” - de annak nagyon profi! – tagja, Logan úgy döntött, nem tart velünk tovább a Baaad Movies-ban. Sokszor mondtuk már, hogy Logan volt az ötletadó, az ő fejéből pattant ki a…..
Megnéztük Silvester Stallone legújabb akcióorgijáját, és cseppet sem csalódtunk. ..
Bár már a negyedik évad vége felé járunk, de még becsúszott egy igazi csemege is hozzánk. A The Roller Blade Seven című rémálomról még sokat fogok beszélni, úgyhogy mindenki vegyen egy nagy levegőt, és készüljön fel, mert ez még csak a bemelegítés! ..
Íme a bemutató, amiről már a liveban is beszéltünk, a CigaretteBurns csapat Yor - The hunter from the future című kétrészes videója. A videó nagyon szórakoztató, vicces, és hát maga a film is brutálisan sz*r, szóval kiváló kritikát kaptunk. Reméljük, jövőre is találkozunk…..
Hétvégén megejtettük az elméletileg utolsó Shrek epizódot, és szinte teljesen azt kaptuk, amit vártunk. U.i.: Szerdáig nyaralni leszünk (legalábbis én, BlackSheep még tovább), úgyhogy pár napig nem leszünk aktívak egyáltalán. Minden levélre, kommentre csak utána tudunk majd…..