Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamilla83

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minden_kezdet_nehéz yeap 2011.08.18 23:52:00
 hihííímegtaláltam a blogomat!!:))valamiért hetek óta motoszkál benne h előtúrom, lefújogatom róla a port, elolvasom mi volt akkor, és mi van most..igenmi van most?? valamiért úgy érzem h jól esik/esne dolgokat ide leírni...szóval valószínűleg ez lesz...és jupííí, mivel…..
Kamilla83 2012.01.02 01:32:11
Az írás hatalma kihat az egész életemre. Nem hagy aludni, ahogy a meleg sem. Jól esett a tegnapi vihar, jól bizony. A mai is. A holnapi is jól fog.Enyhe visszaesés érzékelhető az életvitelemben. Nem is tudom, mihez kössem. Jó úton haladtam már, aztán a Rio előtt egyik szombati…..
Kamilla83 2011.08.17 10:12:37
  Miért szeretünk olyanokat, akik nem viszonozzák az érzéseinket? Az ilyen szerelmek sokszor megalázóak, örökké kielégítetlenek, mégis nagyon sokan vonzódnak olyan emberekhez, akik valamiért elérhetetlenek, vagy hidegek hozzánk. Hiába tudjuk ilyenkor, hogy az eszünkre kéne…..
Kamilla83 2009.08.31 00:01:05
szia!
reménytelen szerelem??olyan 7 éve volt egy hosszab kapcsolatom, 3és fél majd 3 és fél hónap újra próbálkozás....azóta csak olyan fiúkat találtam, amik tipikusan a rosszkor rossz helyen kategóriába tartoznak. Van hogy hamar kiderül róluk h nincs esély (jellemzően 4 éves kislányuk van és feleségük...ebből volt pár, nem vicc), a többi, csak szimplán nem érdeklem őket(pedig ha pozitív napjaimat élem, sztem nem kéne szaladni előlem..ok magas vagyok, meg kicsit fura, nem olyan vész talán..)..de nem értem,hogy mi a baj velem, h egyikük, senki nem reagált pozitívan, elegem van h minidig én kezdeményezek, s várok rájuk! és a legrosszabb h nem tudok nem várni, pedig van h belátom, hogy igazából nem is lenne jo vele együtt lenni..mégis nem értem, hogy hogyan nem tudok semmi érdeklődést felmutatni. Vagy fiatalabb 3 évvel, vagy idősebb 10 évvel, v kiderül h meleg, miután már megkedveltem, vagy h nős, v hogy a másik lány csinosabb és érdekesebb nálam...hogy van az hogy ennyi idő után annyi próbálkozás után sem találok olyan fiut aki csak annyit gondolna egyszer h hm jaa, ebben a lányban van valami, jobban meg kéne ismerni...öö, ja, ez eléggé zavar, most sem tudtam jol összeszedni a gondolataimat. Aik korábban tetszettek..ezen a nyáron mind sorra nősültek! szuper! és a korábbiak közül is van akit nem tudok elengedni..pedig tudom h egészen beteg dolog életem végéig magamban hordozni őket..nincs is annyi hely egy ember szivében talán. meg azon szoktam még tűnődni, hogy hány, hány nagy visszautasítást képes elviselni az ember..s mi van utána?? macskákkal élő zsémbes öregasszony leszek??
huhh, jo volt ezt leirni