Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blablablanka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap mint egy jó erős gyógyszer, hatott a városnak. Már most, a 10 fokban látszott, hogy egy minden eddiginél bringásabb tél után mekkorát fog robbanni idén is a bicikli, mint olyan. Már most, este fél 8-kor annyian tekertek el például a kiskörúti számlálónál, ahányan…..
blablablanka 2014.03.21 06:50:21
Szinte teljesen használhatatlan az új a Bajcsy-Zsilinszky úti kerékpársáv, mert folyamatosan turistabuszok állnak rajta. Pblue mikroblogger lőtte azokat a képeket, amelyek bizonyítják, hogy hétfő reggel a buszok és turisták miatt sem az úttesten kialakított új biciklisávban, sem…..
blablablanka 2014.02.19 12:45:10
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Értem én. A bringaút biztonságosabb, jobb és kényelmesebb a buszsávba meg gondolom azért engedték be a bicikliseket mert nem zavarnak túlságosan és aki szeretne gyorsan tekerni az megteheti ott. A bringaút nélkül szar lenne, a buszsáv viszont nem oszt nem szoros.

De izé ha arra kérsz, hogy mondjak le valamelyikről akkor tessék: buszsáv.
:D

Amúgy ha fognád a Bajcsyn a bringautat és átraknád ugyanilyen minőségben (jól leválasztott kétirányú) egy párhuzamos utcába az is tökéletesen megfelelne nekem, de mivel történetesen ott megy és a buszsofőr meg ráereszti a népet a bringaútra miközben a másik oldalon kvázi az autók elé hajigálja a bőröndöket( ilyet is láttam) szerintem jogosan szeretnék a gyalogosok, biciklisek és autósok, hogy ne ott legyen a turistabuszok megállója. Mondjuk ki lehetne alakítani a deákon valahol, sokkal praktikusabb is lenne.
blablablanka 2014.02.19 14:51:29
@Mr. Közbiztonság Szilárd:
Ejj-ejj Szilárd de mérgesek vagyunk :D
Amúgy szerintem a francia/japán turistáknak édesmindegy. Ha csengetek nekik általában lemásznak a piros színű, sárgával jelölt útról ami nyilván nem Óz városába vezet. Tartunk egy kis udvarias oh sorry-oh sorry mosolygást és mindenki megy a dolgára.

Bát áj eprisiet jór kájndnesz, tenk ju for tícsing mí számting. Áj dú szpík dzsörmön on a nétiv level szó máj inglish iz nát pörfikt.

Gyere idiótázz nekem személyesen e-mailben: wittmannblanka@gmail.com
Szeretem ha emberek nyugodt hangon el tudják magyarázni a véleményüket.
blablablanka 2014.02.19 15:30:30
@Silent Bob: Az embernek mindig beazonosíthatóan kell vállalnia a véleményét!

A névtelenség mögé burkolózás lehetősége csak szélsőséges kijelentésekre ragadtatja el az embert.
-Mi annak idején állandóan csajoztunk a srácokkal. A mi korosztályunk még a Tabánban, az idősebbek az Ifiparkban, az utánunk jövők meg inkább a dizsikben meg a punkkoncerteken. De ment rendesen a nőzés, versengtünk, hogy egy este ki tud több csajt felcsípni. A lekérések után…..
blablablanka 2012.12.06 14:29:44
@clfo: "Minden nő genetikailag kurva, elfogadni lehet, de bosszankodni rajta nem érdemes sztem."

Ha erre most azt írom, hogy anyád nem genetikailag kurva, hanem élvezetből csinálja, akkor paraszt vagyok?
Just asking.
Füled, agyad és szíved egyszerre vérzik ettől (hang nélkül talán ki lehet verni rá): Az ember természeténél fogva fél az ismeretlentől és elnevezi azt. Félek, mi ez?   Rohadtul előbb jött ez a dimenzió váltás: FU. ..
Az őszi/téli trendek posztsorozat mai részében az oversize darabokkal, az állatmintás ruhákkal, és a metálfényben csillogó holmikkal ismerkedünk, barátkozunk. Korábban szó volt már többek között a motoros csizmákról, a peplumokról, a military stílusról (itt), a bőrről, a…..
blablablanka 2012.11.06 22:30:16
A Budapest Fashion Weeken láttuk élőben a Je suis belle 2012/13-as őszi-téli kollekcióját, így első kézből mondhatjuk, hogy a tervezőpáros csodás, élettel teli, ragyogó kollekciót rakott össze a hidegebbik szezonra. Imádtuk a színeket, a málna, a lazac és a mélyrózsaszín…..
Gyerekszoba World's Best Father 2012.09.24 14:17:00
Mi történik, ha az ember fia közel a negyvenhez egyszerre lesz apa és egy digitális fotómasina boldog tulajdonosa? Kis kreativitással és egy nagy adag humorérzékkel megfűszerezve keresztezi a két dolgot, és nem kis önirónia mentén dokumentálja saját és lánya életének közös…..
blablablanka 2012.09.24 19:30:05
Elérkeztem újfent ahhoz a ponthoz, amikor minden második nap azon gondolkodom milyen új frizurát kellene vágatnom. Jelenleg már "képgyűjtögetős" fázisnál járok. Ilyen célokból vezérelve találtam a lent látható editorialre, ahol elméletileg az alsóneműk játsszák a…..
ANNENN Konty a fejre! 2012.06.18 08:41:00
Most, hogy végre százmillió fok van, a hosszú haj már tűrhetetlen és hiába úgy a legjobb, ha lóg, már nem bírom igazán elviselni. Gondolom ezzel sokan mások is így vannak és ezért (is) megint egyre népszerűbbek a kontyok, közülük már egy ideje pedig éllovas a fejre…..
blablablanka 2012.06.18 13:24:27