Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DKrunner

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha családi házban tervezzük az életünket, a gyermekeink nevelését fontos, hogy mennyibe fog kerülni az otthonteremtés. Örökös kérdés, hogy vegyünk, vagy építsünk? Ezt a kérdést mindenki maga dönti el, mi csak a számolásban segítenénk. A telek árát sok minden…..
DKrunner 2015.04.20 12:05:38
@Palladrin: Palladrin ezeket az árakat ízelítőnek írtam, mert az excelemben csoportosítva vannak. Mint ahogy látod nem írtam ki a teljesen költségvetést meg hogy még mire költöttem. Hidd el, hogy jól ad össze az excelem és nincsenek extra igényeim :) Nem írtam bele pl. a tervezést, átvételek , ami 0,8m, téglaköltsége 1,3m. Ezeknek mind a munkadíját. Fürdőszobába szaniterek+bútorok, geberit öblítők : kb 1m. Jók az árak sajnos ! (Kerítésépítésnél is már 2,6m-nél járok.)
DKrunner 2015.04.20 14:15:48
@dhrbikes: igen, valóban túlzásnak hangzik, mert nincs részletezve.... A kerítés az azért annyi, mert ebben benne van, hogy a 20m utcai járdaszakaszt nekem kellett térkövezni, a régi járdát + kerítést bontani. De ami az egészet megdobja, hogy van egy kukatárolom kerítés vonalában, ami egy félig nyitott/zárt építmény sátortetővel, (bádogozva) 2x 8 nm. 3.7m úszókapu elektromos személybejáró kaputelefonnal. 20m-es szakaszon borovifenyő lazúrozva az oszlopok között. Nyílván itt most nem alapról beszélünk és nem arról, hogy mennyi a minimum nm ár, amiből fel lehet húzni egy házat. De a valósághoz nagyon közel járnak az árak, amiket leírtam !
DKrunner 2015.04.20 14:24:53
@dhrbikes: most jutott eszembe, hogy ebben benne van a jobb oldali szomszéd 40m-es régi kerítés bontása, + teljesen újraépítése és azt is beleszámoltam, hogy rossz helyen volt a gázcsonk, amit 2m-el jobbra kellett eltolnom, hogy a kocsival be tudjak állni a garázsba. Egy építkezésen bármihez is nyúlsz minden lépés bevonzhat egy másik munkafolyamatot, ami mind mind pénz.. Persze mindig kérdés, hogy ki mire áldoz ...
2000-ben az őszi szemesztert egy Pennsylvania-i egyetemen töltöttem.  Október végén egy fesztivál keretei között az egyetem diák kaszinót szervezett. Egy tipikus forgóajtós magyar évfolyamtársammal, Péterrel – rendíthetetlen ifjú kockázatvállaló hévvel felvértezve –…..
Futóblog Új Sportband 2009.08.28 15:56:00
Szerkesztőségünkbe is megérkezett végre valahára a Nike+ Sportband idei változata. Nyomban be is fotóztuk: Először azt hittem, hogy ez a "vitrin" csomagolás valójában egy bemutató példányt tartalmaz, de ez nem igaz, mert minden darabot így értékesítenek.A képen nem…..