Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arieshu

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAGYAR, legyen HITed és lészen országod! Domonyi Károly Domonyi Károly független önkormányzati képviselő honlapja, PILIS "... A pártoskodás a nemzet megrontója." (Gróf Széchenyi István) Jövőnk, csakis a - PÁRTOK NÉLKÜLI PARLAMENT - valódi…..
"Híd a Világ, menjetek át rajta, de rá ne telepedjetek." A MAGYAR TUDÁS HATALOM! Tudod-e? A honfoglalás fogalmát a koronahamisítás idején (Mária Terézia - II.József) találták ki. "Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön:…..
  2012-ben nem a világnak lesz vége, hanem a kufárok világuralmának!       Mi történik, ha igaza van az emberiség…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!Árpád fejedelem és a Turul nemzetség elveit kell követnünk! A Szabadság Alkotmánya   Légy becsületes, tisztességes és igaz!Ezek azok az emberi értékek, melyeken nemzeteknek, országoknak épülniök…..
Magyarnak lenni büszke gyönyörűség! Tudod-e?EGYütt - EGYmásért - EGYségben MAGYAR-nak lenni tehát: a Lélek állapota, Hitvallás. MAGYAR-nak lenni: nem testi, biológiai, társadalmi, evolúciós küzdés, hanem vizsgalehetőség LÉLEK-ben, LELKISÉG-ben.Mert lehet valamely nép…..
A Turul elnevezés tehát tökéletesen hordozza magában azt a tartalmat, amit szimbolizál, azzal a kiegészítéssel, hogy őseink ekkor a teremtett világ alatt a magyarságot és őstörzseit értették.Összegzésképpen, rendkívül érintőlegesen, az eddigi három tanulmányom…..
 „A HAZA MINDEN ELŐTT.” „Nem vész el semmi, mely nemes, dicső Legyen bár szándék, tett vagy gondolat! Öljék meg, nyomja sírját nehéz kő, Feltámad az, és diadalt arat!” Rakovszky József Hagytuk, hogy megosszanak minket, pedig a Kárpát-Medencében, mi…..
Rengeteg oldalon olvasni a törölt AdSense számlákról, ahol sokan megkérdőjelezik a Google korrektségét. Sokukat teljesen jogosan zárják ki az AdSense-ből, ám néhány esetben már nem ilyen egyértelmű a helyzet. Annak eldöntése, hogy egyes esetekben megalapozott volt-e a…..