Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manólány

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Manólány 2009.12.11 14:39:59
Szerintem rossz a felfogásod:

Először is: Gaia nem tömeggyilkos... Miért kellett az embernek vulkánok oldalába építkezni? Miért kellett földrengés veszélyes zónákba milliós nagyvárosokat rakni? Elég korlátolt nézőpont az h a Föld gonosz és durcás emiatt megbüntet minket! Az ember hülye és nem figyel "Gaia-nénire"... Aztán jön a meglepetés, amikor hirtelen "felbőszülve kikéri magának ez az öregasszony", hogy miért nem veszik őt figyelembe!!

Másodszor, mint már az előbb is írták teljesen más ha a föld mélyén van vmi koncentráltan v itt a légkörben... Jelenlétüket mindig is túléltük??? jah csak eddig 1 km-rel a föld alatt volt... azt nem biztos h túl éled ha a szobádba rakjuk a kiégett uránt:) Széndioxid szint pedig az emberi faj létezése óta nem volt ilyen magas és senki nem tudja h milyen hatása lesz...
ÚJ NYERSANYAG??? WÁÁÁ még ha igazad van, akkor se szabadna ott úszkálni hagyni, mert több kárt csinál mint amekkora hasznot nyersanyagként fog egyszer termelni...

3. Bálnagyár? nah az emberek itt a legszűklátókörűbbek... erre csak annyit tok mondani, h olvass sokat a biodiverzitásról. Itt nem egy állatfaj kiirtása a baj, hanem h naponta írtunk ki egy-két fajt... És tod az az ellenállóbb közösség, amelyben a legnagyobb a sokszínűség!

4. ááá végre írtál olyat amiben vannak helyes gondolatok... de a végkövetkeztetés hibás! Eljuthatsz oda is, hogy a válság egyik jele annak h itt bizony problémák vannak-lesznek a környezetünkkel. Környezetvédelem nem egyenlő a válsággal... Az igaz h akkor tudjuk megmenteni a Földünket ha nem lesz további gazdasági növekedés (óóó inkább a népességnövekedés a baj, de az hosszabb dolog egy kommentnél), de ha ez így folytatódik az egész úgyis összeomlik... egy a kérdés becsapódunk v kényszerleszállást végzünk el!

Te hol tanultad ezt a sok (1-2) dolgot a Földről és a Környvédről?