Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorset

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
dorset 2009.11.02 17:39:34
Íme a fapados repülőterek sorozat 2. része Janos32 jóvoltából. Hamarosan bemutatkozik GRO, majd MAN. Kassa megfelelő alternatíva Ferihegy mellett az Észak-Borsodban élőknek. Miskolcról autóval egy óra alatt elérhető. A 3-as úton átlépve a határt, Kassa elején az első lámpás…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Villámbejegyzés videóval-Mint arról pénteken este a Markíza szlovák televízió esti híradójában beszámolt, sok lengyel határhoz közeli kisbolt és panzió tulajdonosát felháborítja az új szlovák nyelvtörvény, mely szerint ki kéne dobniuk a lengyel reklámtábláikat, melyekkel…..
Villámbejegyzés-Lehet, hogy eme bejegyzésemben most túlságosan is védeni fogom a szlovákokat, de eléggé sok vegyes tanítási nyelvű (Vannak magyar és szlovák szakok is) főleg középiskolában áll elő az a helyzet, hogy a szlovák nemzetiségű diákok nem kapnak (Mert miért is…..
Sajnos úgy néz ki, hogy végérvényesen a földön maradnak a SkyEurope gépei.  A mai napon - még ha nem is hivatalos, 99%-ban valószínűsíthető - a szlovák fapados NE3313-es járatszámmal Pozsonyban -  Athénból érkezve - landolt utoljára. A számtalan csábító…..
Köszönet "tompus"-nak a remek leírásért!  Már a foglalás elején meg kell gondolni, hogy miként szeretnénk becsekkolni a járatunkra. Ez a Ryanair-nél azért is lényeges kérdés, mert van képük a reptéri check-in-ért 5€-t elkérni, ami egy akciós jegynél…..