Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Figyelmesorosházi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atommaki küldte a poszthoz tartozó képeket. Nem tudom hol készültek, de valahol Békés megyében partifotóknak. Nem tudom hány évesek a srácok, de szerintem még nincsenek tizennyolcak. A karika nem miattuk van kirakva.Szerintem még ők sem nagykorúak.Itt pedig maga a műsor, a csaj…..
Hampel Kati divatterzővel és exkluzív üzlettulajdonossal még tavaly találkoztam egy apróhírdetésben, a Magyar Demokratában. Rákerestem és megtaláltam a ruháit, amit váci utcai üzletéből megvásárolhatunk, ill. kölcsönzhetünk is. Az az igazság, hogy  a XIX. század és a…..
Földiek A mai rejtvény megfejtve 2007.10.25 16:02:00
A Földiek blog folytatva az eddig megkezdett utat, megpróbálja begyűjteni több-kevesebb sikerrel az Orosházáról elszármazott, "nagy utat" bejárt emberkéket.Sikeres emberek ezek, hiszen az egyik legjobb kereseti lehetőséggel kecsegtető üzletről van szó, a pornóbizniszről.…..
Földiek Nagy disznók 2007.06.11 10:00:00
Na, ez most tényleg egy nnaggyon nagy disznó.A Hogzillából  horrorfilmet csináltak. De afolytatás még nagyobb lehet: Találkozás aSzörnydisznóval. Egy 11 éves fiú egy pisztollyalpusztított el egy vaddisznót (mely testét sörte borítja és a belőle kiömlő vér a vadvér), az…..