Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolarov

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodt kis fordulóval köszönti az őszt a Bohóc, szó se róla. Leginkább gyermekkorom NB1-ének Csepel-Stadler és Vác FC Samsung-Veszprém párosításai köszönnek vissza a találkozókra pillantva, melyek közt csöndesen bujdokol egy tradicionál, egy aktuális és egy az utóbbi 10…..
3 a magyar igazság, plusz 1 a ráadás. Az annyi mint 4. Pont 4 fordulónyi lehetőség jutott mindannyiunk Döméjének a Ferencváros kispadján ebben a szezonban. Egyelőre. Ezt muszáj hozzátenni, mert a bohócliga útjai kiszámíthatatlanok, és aki azt állítja előre tud valami biztosat,…..
Vajon miért terjed el az az alapvetően hibás személet a magyar futballról szóló közbeszédben, újságcikkekben, nyilatkozatokban, hogy ez bizony nem jó, ez valami teljesen más, mint amit a világ többi részében focinak neveznek, egy teljesen más műfaj - szótári definíció…..
Miután jól kialudtuk magunkat a Hungaroringen, és végigunatkoztuk az úszódöntőket, itt az ideje valami igazán izgalmasnak. Következzen Európa 29. legjobb nemzeti bajnokságának, imádott Bohócligánknak a második köre! (Igen, jobbak vagyunk, mint a grúzok!). Az igazi bohócligger (L…..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball darts jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
kolarov 2009.12.28 18:02:43
@tm23: igen,ezt értem én is amit leírtál, de ha bejön mind a 4 meccs,akkor a 2000-et kell néznem nem?és akkor nyerhetem a 14ezret..tételezzük fel, hogy így lesz..de akkor a számaim alapján hogy jön ki a 9125 forint?le tudnád nekem vezetni?
kolarov 2009.12.28 18:13:30
@tm23: tényleg,teljesen igazad van, most, hogy kiszámoltam:D érdekes módon ezt a lottózóban nem tudták nekem megmondani:)nagyon szépen köszönöm a segítséged, legyen ezután sok nyerő szelvényed:)
ma estére meg hajrá mancity és nj devils:)
Első fogadásom a tavalyi NHL bajnok Pittsburgh meccse lesz a mostanában nem éppen jó formát mutató Philadelphia ellen. A Flyers mostanában az egyik legrosszabb formában lévő csapat, nagyon sok a csapatban a sérült, és egy új edző is került a csapathoz. Előző éjszaka sikerült…..
Sziasztok!Elindítom a sportfogadási blogomat, napról-napra egyre több fogadást próbálok majd elemezni, és a tippmix.hu és a számomra odds szempontjából tökéletes oldalról meg fogom majd adni az oddsokat. Minden fogadás 1000 forinttal történik, és lesz egy külön számlálóm is,…..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..