Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norcsó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A középsúly bajnoka 2009.09.20 23:29:00
Érdekes és tanulságos hét volt, amit a Clio RS-sel töltöttem. Alkalmi utasaimnak, illetve azoknak, akik a hátulra szorultak inkább kínszenvedés, hiszen 185 centiméter felett - fejtér ide vagy oda - egy-egy durváb bukkanón bizony koppant a fejük. Bevallom, átkoztam az ország rossz…..
Norcsó 2009.09.22 10:10:36
Sziasztok!
Én egy 6 éves Clio Cup-ot nyúzok, lassan már 160ezer van benne, majdnem az összes km-t én tettem bele.Sokszor megfordul pályán, ha útba esik egy-két hegyi szakasz A és B között, akkor tuti arra kanyarodunk (egy-két komolyabb motorost is elhagyva a szűkebb kanyarokban) , de szeretünk vele utazni is, lassan gurulni akár a városban, kis fogyasztással, abszolút alkalmas eme célra is.Odafigyelek a szervízelésre, 'ésszel' hajtom, már ha ilyet lehet.
És valószínű lehet, mert a kis autómnak soha, semmi baja nincs.
A futómű bírja, a motorja tökéletes, csak a kopó-alkatrészeket kell cserélnem, a használat mértékétől függően.
Úgy tűnik a dieppe-i gyárban tudnak valamit az összeszerelésről, mert azok az RS tulajok, akik vigyáznak a vasaikra , és nem csak az a céljük, hogy 7ezernél leugorjanak a kuplungról a piros lámpánál, ők nagyon dícsérik autóikat.
A kinézet szubjektív, de a használat közben kialakult tapasztalat bizony azt a tényt tükrözi, hogy ezek a Sport modellek minőségibbek, mint 'fapados' kistársaik.
Én imádom az összes kicsiforróferdehátút, mindegyikben az értékeiket próbálom nézni, de összeségében számomra a Clio a legjobb megfejtés most mind közül.
A ráncfelvarrot RS nekem annyira nem tetszik, mint az előző széria, de ez az én bajom.
Viszont még jobb lett a futóműve, optimalizálták a váltóáttételét, és a minőségre tuti nem lehet panasz.
De szerencsére ezzel mindenki máshogy van, így a városban még találkozhatunk egy csomó király vassal, Type-R -ekkel, GTI-kkel, ST-kkel, meg még vagy ezer jó autóval...:)
üdv
Norcsó 2009.09.22 21:43:40
@4GL: Köszönöm, és igyekszem! :)