Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Márkó

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IAMX @ A38 hajó, 2011.05.20.A legutóbbi, sokat ígérő, de napsütéses Sziget nagyszínpados koncert óta várjuk izgatottan, hogy Chris Corner és a körülötte folyamatosan változó IAMX igazi klubkörülmények között is megmutassa, milyen az igazi klubzene. Erre Budapest legjobb…..
Scooter @ BME Fesztivál 2009.09.15. A világ legnaivabb embereként mentem le a Műegyetem rakpartra a méltán világhírű Scooter koncertjére, pontosabban live actjére. Úgy gondoltam, hogy a köz- és elismert műszakis humor legalább egy minimális intelligens iróniát kicsikar a…..
Muse - The Resistance (2009 Warner, Helium 3) A Muse esetében egyre nehezebb dolga van a hallgatónak. Amikor elindultak, mindenki skandalumot kiálltott, és Radiohead epigont látott bennük, de nem sok kellett, hogy messze túlszárnyalják vélt elődjüket, és az eleinte kétkedőket is…..
A menőbbek emlékezhetnek rájuk még a kilencvenes évekből a Cherry Coke reklámból, vagy a ladákból üvöltő How Much Is The Fish?-re. A tizenöt éves zenekar a Let Me Be Your Valentine és a Fire c. slágerek óta a világ egyik leghíresebb techno-hard dance-happy hardcore zenekara,…..
Calvin Harris - Ready For The Weekend  (Fly Eye / Columbia / Sony) A skót zenész-DJ-megmondóember-producer nagyon csúnya dologra készült új albumával (is). Calvin Harris I Created Disco c. első lemezével, és az olyan slágerekkel, mint az Acceptable In The 80s, vagy a The Girls…..