Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenesziget

236 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenesziget blog Demokrácia 2019.05.27 15:52:02
  Állandó visszatérő téma a liberális sajtóban nálunk nincs demokrácia . Szegény hazai ellenzéknek ellenszélben kell evezni a politikai vizekben,mondaná nagyapám.Lassan elkopnak a múlt árnyai majd időnként feltűnnek (apró) kavarással.. Nézem gyerekes megoldásokkal tűzdelt félművelt performansokat ,…..
Zenesziget blog Boldogságod levele 2019.03.10 15:42:53
Ágaskodva várom ölelésed apró cirógatásom bimbódonnem érek hozzá kezem melege pár centiről bőröd felettpici csókok szétszórvapólusaid kinyílvaruhád alá becsúsztatva izgalmas kalandbannagyon kedves vagy. Kibontva szabaddá téve meztelenül fekszelszabadonölelő karom magamhoz húzlakmerevedek…..
Zenesziget blog Egyszerű gondolat 2019.03.04 21:28:30
  Nem vagyunk egyformák neveltetésünk és felfogásunk során. Alcatraz a világ egyik legkeményebb és legbiztonságosabb börtöne volt .A “börtönök börtöneként” is ismert fegyházban összesen 1576 elvetemült gengsztert töltötte büntetését s egyikük sem egyszerű bolti lopásért került ide.szabadulásukért…..
  Az MSZP-SZDSZ kormányok idején volt igazi maffiaállam Magyarországon. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert, és a többieket is megalázó bérekért dolgoztatta. 2010 előtt gyermeket vállalni azonos volt a szegénység vállalásával. A Gyurcsány-kormány elvett az…..
  "Ne forduljatok halottidézőkhöz, és ne tudakozódjatok jövendőmondóknál, mert tisztátalanokká teszitek magatokat velük. ... 10Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát vagy leányát áldozatul elégeti, ne legyen varázslást űző, se jelmagyarázó, kuruzsló vagy igéző! ... 12Mert utálatos az ÚR előtt mindaz,…..
Találó címet tanult barátomtól kértem... Május 8. Jobbik kordont bont, látványos semmi hullámlovaglás apály előtt. Talán hasznosabb lenne határra kimenni és őrszolgálatot vállalni. Népünk ráköltött forintjait anarchiával meghálálni ez már túl lép minden erkölcsi értékmérőn. Mindent a hatalomért…..
Mindig volt és lesz ki hazáját elárulja,pénzért hiúságból. Régi átok már már hagyományűzésből öröklődik a kiváltságosokra. Mindig meg vannak győződve igazukról feledve életük felnövő perceit. Nagyapám mondaná mindig azok lázadnak akiknek sose volt semmi bajuk. Nagy a sor művészek, írók, zenészek,és…..
  Gyurcsány Ferenc arra figyelmeztet: „ne adja az Úristen, hogy erőszakkal lehessen megbuktatni a rendszert, mert a vér az nem tud hősies lenni. Az ugyanis dráma, és halál" - fogalmazott. Nincsen más tehát szerinte, mint szerveződni. a hitében, hogy a történelem jó oldalán áll. Gyurcsány arról is…..
semmi bajom ha valakinek nagy a szociális érzékenysége de kérdem eddig mért nem jött elő.Szemük se rebbent az ellenzéknek mikor a mi kutyánk kölke panellakásból álomotthont talált egy villába. Mondanom se kell bagóért miden értéken alul hozzá jutva hatmilliárd vagyont halmozott fel rövid idő alatt.…..
  A fejlett, nyugatinak nevezett társadalmak - melyekhez társadalomszervezeti szempontból mi is tartozunk - a tudatos lepusztítás stádiumában vannak. Ennek oka, hogy a társadalmak képtelenek voltak és ma is képtelenek ellenállni a folyamatos tőkekoncentrációnak, így a túlhatalommal rendelkező…..
Zenesziget blog Kokárda úr 2018.09.12 14:27:34
Kokárda úr Pestiesen mondva amikor azt hiszed nincs lejjebb ,mégis van.Régi történettel kezdeném balos kormány első intézkedése folytán azonnal kirúgtak minden nemzeti érzelmű dolgozót a rádióból.Megjelent a helyszínen a kormány képviselője szónokolni szeretett volna igazolván tettüket.Nem sikerült…..
Anno gyerekként tátott szájjal bámultam a vietnámi háború végén amcsik szórták a tengerbe a haditechnikát.Helikopterek és gépjárművek süllyedtek a mélybe,mert nem volt kifizetődő tengeren túlra szállítani.Akkori csúcs géppark rozsdásodott a víz mélyén.Kereslet kínálat mondaná sok kiművelt…..
Zenesziget blog Tizedik margójára 2018.08.04 13:21:22
Diktatúrában élve Elvek és gerincekDemokrácia büntet Nézőpont kérdése..
Akarva akaratlanul mindig a történelmi átok kísérti népünket. Valahogy az érdek érvényesítő képességünk mindig a negatív oldalra sodorta hazánkat.Európa közepén átjáróházként max kapupénzt kérhetünk, nem szólva nagyok dolgába illedelmesen bólogatva fen maradásunk érdekében.Meghatározó kapcsoltaink…..
Zenesziget blog Szerecsen mosdatás 2018.06.21 13:25:57
Joggal mondhatjuk, hogy a 20. század bányászatunk legnagyobb változásainak évszázada. A trianoni területvesztés után is a szénbányászat az ipari struktúra alapja volt. Széntermelésünk 1913-ban mintegy 10 millió tonna termelési mennyiséget ért el, melyet Trianon után csak a harmadik évtized végén…..
Mondaná nagyapám: nézem a volt nevezzük hitelesnek mondott emberkéket hogy váltak-válnak,"A független bozótharcosból" , megélhetési politikussá. Számomra csak az a meglepő, hogy ez(ek) még egyáltalán ki mer(nek) bármit is jelenteni pénzt szimatolva új párt felé fordulva ha nem elég a pénz…..
Zenesziget blog Fiction 2018.06.01 18:37:04
‎Napokban kezembe akadt egy szisztematikusan ösze állított bakancslista. Élő és életttelen telefonszámokkal tűzdelt képzelet játéka, valós személyekkel.Ránézésre ösztönösen két prominens érintettel közöltem tartalma létezéséről.Érdekes reakciók, végül egy harmadik általam tisztelt személy kapta meg…..
  "Ne törődj semmivel, csak éld át az álmaid. Te döntöd el, hogy hogyan alakítsd a vágyaid. Kövess engem, még én sem értem, de együtt talán könnyebb" .. Egyházi vezetőkkel börtön misszión vettem részt. Majdnem ott maradtam wc-re menve egyedül a senki földjén . Izgalmas volt :))) Suhanó lexus…..
Sajnálom zavaros ez a sok fogalom nekem, amit nem tudok meg feldolgozni. Azonkívül hogy ráérnek emberek egy épp tényt még nem soroltak fel a demokrácia védelmében.Ukrajnában nem a Majdan népének jutott az új politikai hatalom, a választások utáni politikai garnitúra nem a Kijev főterén tüntetők…..
Zenesziget blog Tegnap margójára 2018.04.22 23:47:18
  Mondhatnám némi rutinnal magam mögött, kezd letisztulni minden sallang és ahogy nagyapám mondaná kezdek átlátni a szitán.Van valami gyermeteg álmodozó,szabadságvágy némi életszerűtlenséggel körítve. Zavaros fájdalmas látni egy nemzetellenes követelmény nélküli igénytelen és olcsó konzumidiótákat,…..
Zenesziget blog Mai nap elé 2018.04.16 17:22:36
  Vad hőzöngés veri fel az utca egyhangúságát,méltóság mentesen vereséget nem ismerve el tüntetnek.Vert sereg megy bohóckodni, mi pedig itthonról nézve ellenkezve szemléljük. Politika a cirkuszában. még azt sem fogták fel, hogy nem Orbánék ellen tüntetnek, hanem ellenünk, a nép ellen. Ha nem…..
Zenesziget blog Emlékek sodrában 2018.04.16 17:15:32
  2002-2010 közötti éveiben sok tucatnyi hazafias tüntetésen harctéri tapasztalatokat szerzett nemzeti radikálisok az elmúlt évek után tudni fogják helyüket és megmutatják mi a magyar virtus.Részemről megadatott nagytiszteletű püspök és lázadó fiával együtt futottunk szakadó esőben, Fletó…..
Zenesziget blog VÉLETLENEK 2018.04.12 16:29:17
Nem hiszek az összeesküvés elméletben,de NAGY SZÁMOK TÖRVÉNYE ALAPJÁN, hogy hogy nem alapon mindig megtalálnak. Mai világban ez is kivételes teljesítmény mondanám valamiféle értékmérő. Sunyó barátommal néha parkoló pályán álldogálva szemléljük a világot. Elgondolkoztató feltűnő viselkedésű…..
  2018. április 8: a magyarság győztes pozsonyi csatája és a nemzetellenes ellenzéki koalíció Mohácsa ! Isten megvilágosító kegyelme, Dobó, Hunyadi és minden tiszta lelkű szabadságharcos elődünk szellemisége, vitézsége és bátorsága vezette elsöprő győzelemre a mostani választáson a haza védelmében…..