Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stevwe

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem akar a Homár pánikot kelteni, de amikor a teszkós pénztárosnéni mondja (nem hiteles és független forrás), hogy átlag 30%-kal emeltek árat, akkor az ilyesmin már ki sem akad az ember. Nyilván a lízingcégek sem akarnak bukni semmin, úgyhogy amikor azt mondják, hogy a 281…..
Még nagyon régen, amikor kezdtem igazán netfüggő kocka válni, volt egy Yonderboi mixem amit rongyosra hallgattam. Az egész mix zseniális szerintem, a tilos rádiótól még most is letölthető innen. Ebből a mixből fordítottam most le nektek a Coldplay Trouble című számát!…..
A Tápiószentmártonban található, gyógyító erejéről elhíresült mágikus helyet fizikusok és villamosmérnökök, geológusok és természetgyógyászok, vizsgálták már, annak megállapítása végett, hogy miféle sugárzás is az, ami a titokzatos gyógyulásokat okozza itt.…..
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
Újabb globalista összeesküvést leplezett le Marci, amikor gyanútlanul megfordította a Tihany Camembert dobozát. Kiderült, hogy Csehországban is van egy a miénkre kísértetiesen hasonlító Tihany nevű hely: A mára már közhelyesre ismételgetett okok miatt igyekszem a magyar…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
"A múltkori bejegyzést (a parlament előtti susnyást a lépcsőn) olvasta valaki a illetékesek közül, mert ma reggel fél 10 tájban vagy 20 jómunkásember (motoros fűkaszával is! :-O) heverészve várta a parancsot a parlament előtt a Duna-parton, hogy megkezdhessék a lépcsők…..
Az iszaposabb, vagy erős sodrású helyeken ez nyilvánvaló, de ott sem jó átkelni, ahol építettek rajta hidat. Például Szegeden. Szg majdnem normális állapolgár, de a fejébe vette, hogy biciklivel jár munkába, ami deviancia, ezért megbüntette a rendőrség. Úgy történt a dolog,…..
Bizonyos körökben tényként kezelik, hogy öreg, filléres autóval kell közlekedni, mert minden más színtiszta pénzkidobás. Mint ahogy bizonyos körökben tényként kezelik azt is, hogy a cigaretta, az alkohol és a bekötetlen biztonsági öv szemernyivel sem rövidíti meg az életet.…..
Tékozló Homár Trehány Allianz 2008.10.03 12:50:00
Közeleg a biztosítóváltás szezonja, úgyhogy a Homár kezdi gerjeszteni a hangulatot. Minker azután döntött úgy, hogy lepattintja az Allianzot, hogy az elmúlt egy évben egyszer sem sikerült maguktól kiküldeniük a kötelezős igazolást: Furcsa kalandom volt ma. Az autóm kötelező…..
Újabb fájdalmas búcsúnak lehetünk tanúi a Máté Péter emlékpunkzenekar Zoli Zsuzsa előadásában. Csak egy konnektort szeretett volna, valamiért a Tescót nézte ki, 45 percébe került: Az egy dolog hogy hála a Tesco és a Pannon közös együttműködésének köszönhetően az…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Egyhetes karácsonyi pihenő után most már jól vissza vagyunk térve, hogy ismét jól megmondjuk az idiótáknak meg taplóknak, amit meg kell mondani, nomeg közvetítjük tovább a ti megmondanivalótokat. Most is utóbbi példát követjük Istvánnak köszönhetően, mert még lusták…..