Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mimmy1110

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
Mimmy1110 2009.08.30 14:36:11
Oké, akkor pár kérdésre válaszolok ami itt felmerült...
Én vagy ez a "christina nagi" (így írták ki a nevemet) és tényleg szeretem Angliát. Itt senki nem ítél meg emiatt a fellépés miatt. Egy boltban dologozom (nem egy lepukkant kocsmában), csak részmunkaidőben, mert egyébként tanulok is és jó eséllyel jövőre ilyenkor már az egyetemi életmre fogok készülni.

Az éneklésemet általában mindenki megdícséri, de őszintán szólva, ahogy visszahallgatom ezt én is szégyellem magam.

itt egy másik youtube link:
www.youtube.com/watch?v=sgutDYhMd5k

Nem hiszem, hogy a legjobb dal és a legjobb éneklés, de tisztán látszik, hogy nem ugyanaz a minőség mint ott...

Namost életemben először énekeltem ilyen sok ember előtt. Délben mentem Birminghambe és este 9-kor jutottam sorra. Amikor a színpadra léptem, olyan volt, mint egy álomban. Nem így képzeltem el az eredményt, van önkritikám és ha úgy éreztem volna, hogy ilyen szörnyű lesz, nem is kezdtem volna bele. Mellesleg először egy saját dalomat énekeltem el, és kár, hogy azt nem vágták bele, mert kíváncsi lennék, hogy az is ilyen szörnyű volt-e.

A régi blogomról csak annyit, hogy már abbahagytam a blogozást. Igen, beismerem, sok hülyeséget írtam, ezért is szűnt meg...

Hát, kíváncsi vagyok ezek fényében mit gondoltok... Jó, nincs kifogás, ott voltam, ilyen voltam, botrányos. De ennyire nem volt borzasztó, higgyétek el!
A média roppant módon ki tud használni alkalmakat arra, hogy kifigurázzon valakit... ha az illető hagyja... és én sajnos aznap hagytam. Valószínűleg jövőre visszamegyek, sokkal felkészültebben (ez előtt a szereplés előtt egy magánénekórán se voltam például) és talán büszke lesz rám a magyar nép, nem ilyen szörnyen csalódott.