Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoviesTvsMan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új előzetes érkezik az Újholdhoz hamarosan, nem kell már sokat aludni a rajongóknak , hétvégén láthatják a trailert, méghozzá a Bandslam vígjáték előtt. Úgy érzem, ha Vanessa Hudgens főszereplésével készült produkciót nagyot fog kaszálni, akkor azt ennek az előzetesnek…..
Mára ígérték, hát meg is jött. Íme a teaser trailer az Alice Csodaországban filmhez. A direktori székben Tim Burton csücsül és nem úgy tűnik, hogy el is szúnyókált a forgatás közben, hanem rendesen odatette magát (mint ahogy szokta). A teaser csodálatos, ha Zack Snydert látnoki…..
Az Assault Girls története a Földön játszódik, egy termonukleáris háború után a felszín leginkább egy elsivatagosodott csatatérre emlékeztet. Három csaj nagy fegyverekkel felszerelkezve küzd a homokférgekkel, ezeket sunakujira-nak (azaz sand whales) nevezik a filmben Mamoru Oshii…..
  Egyik ismerősöm nagy Jerry Bruckheimer rajongó, a producer neve neki egyet jelent a jó filmmel. Múltkorában is róla áradozott, azért megkérdeztem tőle milyennek találta a Kenguru Jack-et. Kicsit mintha megingott volna, ám aztán kijelentette, az is Bruckheimer film és megvette…..
    Frank Castle képregényfigura, de nem szuperhős, nincsenek különleges képességei, nem mászik falra, nem is ugrándozik 10 métereket ő csak szó szerint hűvösre teszi az gengsztereket mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül, az eszközökben nem válogat.. Ha nem is…..