Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sutttyo

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most úgy döntöttem, hogy, ha már kiolvastad az összes igényes blogot és kínodban idetévedtél, legalább megadom a lehetőséget, hogy nagyonbölcsésokos dolgokat olvashass. Na.. komolyan... tényleg fontos a téma.. . szerintem. Manapság egyre több meleg és leszbikus "bújik…..
Gyermekláncfűrész Noshát... 2008.09.15 21:34:00
Igen, kedves hölgyeim és uraim, fiúk és lányok! Ez itt a Gyermekláncfűrész! És mielőtt felfedném a pandasajt rejtélyét (ez holnap fog megtörténni, ha minden igaz), szavazásra bocsátom az egyik legégetőbb társadalmi kérdést:   Amennyiben az "egyéb"…..
Létezik egy olyan felfogás a marketingszakemberek között, amely szerint a reklámokban egy 7-8 éves gyerek értelmi szintjén kell beszélni a fogyasztókhoz, mert csak akkor lehetünk biztosak benne, hogy az üzenetet mindenki maradéktalanul megérti majd. Ez persze hatalmas baromság, ennek…..
Mittomén A 2007-es év... 2007.12.30 17:20:32
– Legintellektuálisabb flash játéka– Japán TV műsora 1,2 (Takeshi's Castle)– Lúzerdeszkás videója– Legmeghatóbb karácsonyi ajándéka– Legmeghatóbb karácsonyi akciója– Autómosós videója– Természetfilmje– Legszerencsétlenebb…..
Mittomén Meglágyult a szívem 2007.12.02 16:13:31
Már szinte kezdett bűntudatom lenni. Mindenki az amerikaiakat cseszteti, mert bizonyos százalékuk nagypofájú és hülye. Bizonyára mindenki ismeri azt a videót, amikor utcán megállított emberek beszélnek hülyeségeket. Főleg földrajzból. De azt már kevesebben tudják, hogy ilyet…..
Már több, mint egy hónapja nem volt agymenésem. Illetve de.. csak nem blogon. Naminegy. Most épp jár körbe egy cuki kis videó egy cuki kis amerikairól egy cuki kis műsorban. Sokakban elkezdett hörögni a bennük lakozó turulmadár. Én valahol azért megértem. (Bár a kissrác tudja.)…..
Bezonyám! A különböző videómegosztókon talált összes fellelhető baromságnak úgy 70%-a japán lehet. Milyen érdekes... most is egy ilyen akadt a horgomra. Azt vettem észre, hogy japánok sokmindent a tévén keresztül tanulnak meg próbálnak megtanulni. Ilyen interaktív műsorokkal…..
Íme kedvenc szeptemberi sztorink, hogy jól induljon a nap Önöknek is. Alant egy olyan levél következik, amiből egyfelől nem hiányzik az erotikus töltet, másfelől bemutatja, milyen az, amikor valakit véletlenül auchanos eladónak néznek, harmadfelől kijelenti, hogy a vevők hülyék,…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
Most tudtam meg, hogy jön az apokalipszis...De tényleg. Mi lesz velem 1 és 2 forintos érmék nélkül? És főleg mikor tom beváltani az összegyűlt sok szar aprómat valami normálisabb formába anélkül, hogy elküldenének vele az összes nőnemű ősömbe.De...van pozitívuma is a…..
Mittomén költözés...ezerbocs 2007.09.26 18:29:24
na ja... költözés vanNem a blog költözik, mer annak még nem nagyon lenne értelme, hanem pl én... szal ezért nem volt mit érszrevennie felejtő barátunknak. Irrrrrrdatlan méreteket ölt bennem az érzés, hogy elkockultam, mert még hűtőnk sincs, de a netet már sikerült megoldani.…..
Szerintem mindenkivel megesett már, hogy békésen hallgatott a rádióban egy jól ismert számot és egyszercsak kimarad a szám fele (művészi túlzás), mert a refrénben van egy 'ass' vagy egy 'fuck' vagy egy mittomén. Az ORTT-n kívül senkit sem zavar! (szerintem...) Ugyanis, ha valaki…..
Mittomén :D 2007.08.18 14:07:00
Aztadurvaaaa!! És van ember aki ezt a sok baromságot elolvassa! :D Hát nem hittem volna... tényleg... ezért megjutalmazom a népet egy újabbal. Csak találjam meg. Pilllllanat... éééés megvan! Aki még esetleg nem ismerte volna ezt a kulturális izé..gyöngyszemet, annak mondom, hogy…..
Mittomén Fejlemények 2007.05.30 17:42:08
El vagyok kenődve... majd talán azt is leírom, hogy miért (bár senkit nem érdekel). Mostanában nemsűrűn volt agyviharom, szal csak egy pár dolog.ClickClickClickAnnak, aki még nem tudná, elsők vagyunk és egyedül a japánok tudják felvenni velünk a versenyt. A többi országnak…..
Mittomén Hohó, miket tudok...! 2007.05.20 23:07:08
Olyan információknak vagyok birtokában, amiről egyesek még álmodni sem álmodnának! Az előbb itt unatkoztam a blog.hu-n és kíváncsiságból rámentem a "statisztikák"-ra. Ettől aztán  rögtön sokkal okosabb lettem. Megtudtam, hogy az elmúlt 30 nap (igazából nem 30,…..
Ha nem otthon, a zuhany alatt, akkor a Budapesti Panaszkórusban. Április óta gyűlnek a magyar panaszok (május 15. volt a "beküldési határidő") és vannak köztük egész érdekesek is. Néhány példa: Lyukas a szociális háló Alig van mellem A férjem már 2 éve…..
Mittomén Már csak 80 nap... 2007.05.20 16:25:11
...ééés itt a Sziget!http://www.bleacheatingfreaks.com/makeacountdown/?id=230724..
Mittomén ClickClickClick 2007.05.20 15:50:20
Remélem, mindenki jó gyerek volt és kattintott legalább hatezret igaz magyarságának bizonyítására. :) Igen, újra erről az iq-fighter játékról írok, mert meglepve tapasztaltam, hogy az előző posttal kábé egyidőben az évfolyamom nagy része vad klikkelésbe kezdett és ezt baromi…..
Mittomén C'est la vie... 2007.05.17 22:00:56
Most lehetnék a ZP-ben is. De nem. Dolgoznom kell. Írnom kell olyan dolgokról, amikről halvány gőzöm sincs. Éljenek az alternatív iskolák. Jut eszembe, holnap 22 h-ig bent leszek. És holnapután (SZOMBATON!!!!!!!) is. Szerintem ebből hosszútávon lázadás lesz. Zendülés.…..
Már megint egy okosság. És természetesen részt veszek benne. Jellemző. Naszóval. Van ez a ClickClickClick, ami egy onlájn játék. Olcsó és hülyegyerekeknek való. A naaagy – ha jól emlékszem, narancssárga – gombot kell nyomkodni. Sokszor. Nagyon sokszor. Országok szerinti…..
Mittomén Hoppáhoppá 2007.05.13 22:13:01
Éééés igen! Hölgyeim és uraim, lédíz end dzsentölmen! Addig szerencsétlenkedtem, amíg sikerült eltűntetni a címkéket a bejegyzésekből. (szerencsére ez csak pár percig tartott) Ugyanis kezdett irritálni a saját hülyeségem... És különbenis én egy önző, irígy disznókutya…..
Sokmindenre rájöttem mostanában...Előszöris, ha a hálózsákod teljesen beázott, cseszheted a sízoknit. Kettő, csipkebokor-vessző (igen, muszáj volt). Három, ha az ember elég negatívan áll hozzá a dolgokhoz, azok felülmúlják a várakozást, így még akár hepiend is lehet.…..
Bizony... Azért, hogy egy blogot nem tudok szerkeszteni, csak sablonból, azt még én is gáznak érzem. Na mindegy, jó lesz ez így. Akinek nem tetszik ez a gyönyörű sablonság, ne nézze. :) Úgysem az lesz a lényeg, ugyebár.Szeretem a zöldet...