Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodyartist

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás A tetovált ember 2011.01.07 14:41:00
Ez az interjú először a tattoomania.hu-n jelent meg. Sokunk kedvence, Ralf akit már számtalanszor publikáltam a blogon, végre interjút adott nekem! Fogadjátok szeretettel! Ralf ugyanúgy él mint a legtöbb hétköznapi fiatalember, csak kicsit más a hobbija. Szabadidejében azon agyal,…..
bodyartist 2011.01.09 15:40:24
@bibiBöbi: :) Lehet, bár a swastika alakú hópejhek érdekesen néznek majd ki...
testmódosítás Ajaktágító 2010.12.29 16:22:00
Dermal punch-csal készült ez a remek 8mm vastag ajaktágító, melynek anyaga teflon! Az ilyen nagyobb méretű ajaktágítókat egyszerűbb rögtön ekkorára megcsinálni és innen tágítani, mint egy szúrt lyukból lassan haladni a tágítással! Ez utóbbi jóval fájdalmasabb és hosszabb…..
Ezzel a post-tal szeretnék minden kedves olvasónak békés boldog karácsonyt kívánni! Egyetek sokat, szeressétek egymást, merüljetek el a karácsony végetelen békéjében és csendjében!..
bodyartist 2010.12.25 23:05:35
A képen látható meglehetősen bonyolult pentagram a norvég Dimmu Borgir nevű sátánmetál banda jele, amit volt szerencsém kb. négy óra alatt alkészíteni egy kedves vendégemre, akinek már csináltam régebben is néhány mintát! A legnehezebb az volt ebben a mintában, hogy gyorsan…..
testmódosítás Lestyn arcot vág 2010.12.17 23:43:00
Sokunk kedvence Lestyn, akinek gyönyörű scarification-jait már megcsodálhattátok itt is, egy újabb brutálisan extrém vágással lepett meg minket, és a heg viselőjét is, aki szerintem még a legvadabb álmaiban sem számított arra, hogy ennyire gyönyörű hegek lesznek az arcán!…..
bodyartist 2010.12.19 00:24:44
@venszivar: Félreértettél, nem az állítottam, hogy 1500 testmódosított/tetovált ember dolgozik itt, hanem olyanok is vannak közöttük és senkit nem érdekel hogyan néznek ki. Nem a rendőrség, hanem egy elektronikai termékeket javító cég...
bodyartist 2010.12.19 00:38:30
@bojlergyulabá: Személy szerint én valóban nem ilyen munkakörben dolgozok, de az egyik munkatársam akinek többek közt 2 teljes karos tetoválása és nagyobb méretű fültágítója is van igen. Amúgy a cégnél tényleg nagyon szigorúan veszik az ilyesmit, mindegy milyen származású vagy, hogyan nézel ki, ha nemtetszésedet nyilvánítod bármilyen emberrel szemben az az állásodba kerül.
bodyartist 2010.12.19 20:37:31
@Goompah: "Kár, hogy az alsó ajak és az áll közötti dugó célját már soha nem tudom meg. :("

Mai "modern" társadalmunkban tényleg semmi értelme, de nekem jól áll... ;)
Természetesen Steve Haworth műve az összes mod ami a fiú arcán található! Remek subdermal  és transdermal szarvak, római sisak branding, mohawk trandsdermal-ok fejtetőn, egyszóval minden ami ahhoz kell, hogy szépek legyünk:) Steve a testmódosítások mellett remek fotókat is tud…..
Régebben készítettem egy rajzot egy világítótoronyról egy srácnak, akinek háromszor is át kellett rajzolnom a mintát, de legalább nem jött el, hogy megcsináltassa. Ennek akkor örültem először, mikor Andi megkeresett hogy csináljam meg neki ugyanezt a mintát, aminek az eredménye…..
Mivel többen nem értették, hogy miért nincsenek izlésesebb, gyógyult hegminták fönn a blogon, ezért most rakok föl egy nem is olyan régen készült heget, amit viselője nagyszerűen legyógyított! Ez egy igen nagy minta, és a testrész, amin van a fájdalmasabb kategóriába tartozik,…..
Az alábbi képek bemutatják a testmódosítás egyik legszélsőségesebb, és legradikálisabb formáját, és a megvalósítható határokat is. A képeken látható úriember neve Káin, aki elhatározta, hogy hű akar lenni biblia nevére, és mindent megtesz azért, hogy minél jobban…..
bodyartist 2009.08.30 18:11:13
@Tapmancs: ???Állásinterjú? Szerintem eléggé egyértelmű, hogy egy ilyen megjelenésű embernek nincs szüksége "úgynevezett társadalmilag" elfogadott munkára mivel biztosan jobban megél abból, hogy így néz ki(és így érzi jól magát) mint ti együttvéve. Szerintem fölösleges mindent és mindenkit fikázni egy olyan blogban ahol a testmódosítás a legfőbb téma.
De hát erre jó az INTERNET.
testmódosítás japán sütifejek 2009.08.14 23:53:00
Ó japán! Ez a csodás ország mostanában egyre jobban vonz. Valahogy annyira elborultak és sokfélék az emberek arrafelé, hogy kár volna nem meglátogatni egyszer őket. Hihetetlen, hogy mi mindent nem próbálnak ki. Ha a világban feltűnik valami teljesen új és szokatlan, az Japánban…..