Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venyi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felkelő nap országának szenteltük az elmúlt napokat.Hasztalanhülyerobotokkal indítva és a "Japanese New Music Festival" név alatt zakatoló zörejcirkusszal folytatva, ahol az Acid Mothers Temple nevű három tagú formáció és annak különböző klónjai (hét!…..
Egy időben sokat adták a tévében, de én még csak most láttam először ezt a spagettiwestern-vígjátékot, melyben a verhetetlen páros, Bud Spencer és Terence Hill utoljára osztja együtt a pofonokat.Közeledik a karácsony, és a mama szeretné otthon tudni az egész családot, ezért…..
Annyi ötlet felmerült itt az irodában. Mi ezeket tartjuk a legvalószínűbbnek: Click Here for PollOnline SurveyEnterprise Feedback Management | Polls | Email Marketing | Crowdsourcing SoftwareView MicroPoll..
A mai indítás valószínűleg borongós-nyálkás lesz, de a hétvégére már kiránduló időt jósolnak, így érdemes lesz beprogramozni a Szekszárdi Szüreti Napokat azoknak, akik szeretik a jó kékfrankost és kadarkát. Gyakorlatilag minden ismertebb szekszárdi pince képviselteti magát…..
Skandináv programok Napi Bontás 2009.08.10 15:19:00
Az események részleteit, a naptárban az események nevére kattintva lehet megnézni.A filmek leírásai és a trailerek megtalálhatóak a mozik honlapján és/vagy Port.hu-n. A kiállítások pontos nyitvatartását pedig a kiállítóhelyek honlapján keresd:)műsorváltozásért felelőséget…..