Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rynn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyárban az a jó, hogy telis teli van finom friss zöldségekkel meg gyümölcsökkel. Az elmúlt poszt után, ahol a gyümikben leltük az élvezetet, most átnyargalunk a zöldségosztályra. :-) Mondom mit kell felírni a bevásárlólistára:Hozzávalók:kb. 5 szép szelet tarjakb. 1 kg…..
Rynn 2010.08.12 18:30:39
Az úgy volt, hogy sétafikáltam a plázában (csekkeket mentem befizetni) és hazafelé betértem egy könyvesboltba, majd kicsaptam a Stahl féle könyvet. Nagyon éhes voltam, és gyorsan akartam valami finomat ;-) pedig nem vagyok rajongója, a tévében sem nézem, és könyvét sem vettem…..
Netes bolyongásaim során akadtam rá erre az ultra brutál tortára. Miért használom ezt a jelzőt? Majd rájöttök, mikor már a képsorok nézegetésekor is lazán felszalad pár kiló felesleg. Szigorúan csak csokiőrülteknek!Hozzávalók:  (szóltam, hogy durva lesz! ;-) )10 dkg vaj…..
Nem túlzok! Próbáld ki, és írd bele a kommentbe, hogy milyen lett! Ezért a receptért garanciát is hajlandó vagyok vállalni! :) Nem kell hozzá más, csak 1 db kefír, és annak a pohara lesz a mérce. Ennek megfelelően:Hozzávalók:2 db tojás1 pohár kefír (vagy natúr joghurt vagy…..
Hát, ez egy olyan "éhesek voltunk és gyorsan akartunk valami nagyon finomat" típusú étel. :-) El is sorolom hamar, mi kell bele, plusz fotóval is illusztrálom a hozzávalókat:20 dkg baconszalonna1/2 kg pennetészta1 szál póréhagyma4 evőkanál konzerv csemegekukorica3 dl tej1…..
Mert mindannyian szeretjük a pizzát, de a házhoz szállítós nem az igazi... Jöjjön hát egy saját készítésű pizza receptje, nálunk ez a favorit. :-)Hozzávalók a pizzatésztához:2 dkg élesztő1 dl tej1 mokkáskanál cukor1 mokkáskanál só3 evőkanál olaj2 dl langyos…..