Regisztráció Blogot indítok
Adatok
su lin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyhetes horvátországi nyaralásom során sok szépet láttam, főleg persze a tengerrel, meg a napozással foglalkoztam. Arra azoban mindig mindenhol  (jelen esetben Trogirban) adódik alkalom, hogy vegyek magamnak valamit. Ebben a városban az Accessorize adott helyet szenvedélyem…..
Megkaparintottam az első őszi darabomat. Imádom. Biztos, hogy ez lesz a kedvencem egész télen és ősszel. Ez egy lila lakk Bershka cipellő, nem látszik rajta, mert rossz szögből fotóztam, de 13 centiméteres sarokkal rendelkezik. Gyönyörű darab, felvéve meg pláne. A következő…..
Imádom azt a laza pimaszságot, ahogy Lady Gaga kezeli a divatot. Most is olyan dolgot visel, amit még eddig senki sem mert megkockáztatni a celebek közül: Jean-Charles de Castelbajac Muppet Show ihlette ruháit. A Kermit-kabát csinos hajpánttal és egy szörnyecskés…..
Tarina Tarantino már kicsi kora óta tudta, hogy ékszerekkel szeretne foglalkozni, álmainak pedig többek között ezek lettek az eredményei. Csillogó, feltűnő, tinilányos és Katy Perry kedvencei. Ja és nem olcsó, a pillangós nyaklánc ugyanis több mint 1000 $-ba kerül. A rózsaszín…..
OurFashion Égig érő csizmaszár 2009.08.19 13:42:08
A bokacsizmák ideje (végre) lejárt, helyét pedig elfoglalta a térd fölé érő, nadrágot is helyettesítő hosszú csizma. A bokáig érő változat nagy sikerét nem értettem, hiszen a lábat egy nagyon fontos ponton vágja ketté, így szinte nem akad ember, akinek igazán jól állna.…..