Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinc

20 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik ezt a nyarat 4 napos intervallumokban vadítom. Ott volt ugye sound, aztán summerfest, most meg ez. De kezdjük az elején.Noha szigorúan nem tartozik hozzá, de hétfőn (17) beültünk csipivel lájtolni serpába. Ahha. Inni módjával azt nem lehet. 2 sör, 6 gintonic, 9 caipirinha,…..
Viki en España Uj lakotars 2008.09.08 10:25:00
Sziasztok! Penteken uj lakotarsat kaptam. :) Hogy fokozzam az izgalmakat: egy OLASZ FIU! :)....essss...ennyi volt a fokozas. Szoval egy nagyon aranyos olasz fiu, Antonio, aki szerintem ugyan ugy, mint en a FIUKAT SZERETI.:-P Persze nem biztos, mert nem kerdeztem meg, de a kinezetebol, mozdulataibol,…..
Viki en España Uj kulso! :-P 2008.09.04 13:16:25
Tegnap voltam fodrasznal. Mar nagyon rafert a hajamra, mert ettol a szarazsagtol, meg a tengerviztol elegge tonkre ment. Itt a faluban van egy nagyon modern kis kozmetika, csinalnak ott mindent: mukorom, pedikur, gyantazas es hajvagas. Szoval multheten bejelentkeztem tegnapra. Ugy izgultam, hogy…..
Jajjj, vegre valami valtozatossag! :) Holnap delutan erkezik meg Viki ide Malagaba. Ha minden jol megy, akkor ki tudok ele menni a repterre....csak varom a valaszt a "fonokomtol", hogy elenged-e...de meg nem irt vissza (ugyanis szabin van most). Szoval holnap mar Malagaban alszunk, es ott…..
Viki en España Szomoru 3 nap 2008.08.22 13:21:47
Gondolom hallottatok, meg lattatok a hiradoban, hogy mi tortent Madridban a barajasi repteren. Nagyon durva, itt megelni ezt az egeszet. En aznap delutan pont moziban voltam, ugyhogy hazafele a buszon hallottam, hogy mi tortent. Ahogy beertem a lakasba bekapcsoltam a tv-t, persze minden adon errol…..
Ma érkeztünk meg Córdobába.:) Jajj..nagyon szuper minden! Encinas Realesben már mindenki megismerte anyukámékat, és mindenki nagyon kedves volt velük...mindenki agyon dícsért, hogy milyen aranyos és jól nevelt vagyok.:) Jó volt hallani.:-P Tegnap ettünk Paellát ott a Bar Hawaii-ban,…..
Szerencsere mar pentek van. :) Ez a het nem volt valami izgalmas, ami a munkat illeti. Az koordinatorom ram se nezett, ugyhogy kb. semmit sem csinaltam, csak neteztem, meg olvasgattam a ceg honlapjat, meg nezegettem a szakdolgozati temakat, hogy mirol irhatnek majd. Legalabb az nagyjabol mar meg is…..
Viki en España Hetvege Cordobaban 2008.07.07 13:21:32
Ezen a hetvegen elmentem Cordobaba. Az ut 2 ora volt busszal, de csak azert, mert tobb kis faluban megallt. Amikor megerkeztem az elso dolgom egy turista informacio felkeresese volt, ami nem volt nehez, mert ott volt a kozelben. Ott kertem egy terkepet Cordobarol, es megkerestem a Hotelt, amit…..
Viki en España hetfo, kedd 2008.07.02 14:18:46
Hetfon ujra munkaba alltam. Vegre tudtam beszelni azzal a novel, aki felugyel engem, es kicsit jobban tisztazodott, hogy mit kell csinalnom..sot amit eddig csinaltam kiderult, hogy jo.:) Ugyhogy orultem magamnak. Amugy a hetfoi nap eleg unalmas volt munka szempontjabol, de kozben msn-eztem, igy nem…..
Viki en España Hetvege Malagaban 2008.06.30 14:25:54
Hali!A hetvegen elmenetem Malagaba, hogy legyen valami szinem is.:) A 11 oras busszal mentem, ami 12:30-ra ert oda. Ott segitseggel eljutottam ahhoz a hotelhez, amit mar elore kineztem a neten. Volt szabad szobajuk, ugyhogy ott szalltam meg. 42 euro volt egy ejszakara, ami vegulis nem olyan veszes…..
Viki en España Megjottem! 2008.06.23 17:35:00
Eljott a nagy nap...:SItt vagyok Encinas Realesban, most epp a munkahelyemrol irok, mert csak itt van net sajnos.:(Eleg nehez volt a bucsu...konnyek nelkul nem is ment, de arra gondoltam, hogy majd milyen jo lesz a viszontlatas...csak tartanank mar ott.:PTudom az elso napok a legnehezebbek..csak…..
Dinc around the world :-S 2008.03.18 09:20:00
Virusos lett itt a gep, holnap elviszik szerelohoz, ugyhogy nem tudom, mikor tudok legkozelebb irni.Ma meg tegnap beachelos nap volt, es nagyon nagyon jo volt.Csaladkamnak majd azert megirom mikor erkezem pontosan, de a jegy szerint vasarnap reggel 6:10-kor Bangkok-bol.Mindenkinek pusszancs!!!..
Dinc around the world 2008.03.16 01:46:00
Na most van egy kis idom, hogy irhassak a blogomba.Szoval par napja komppal elmentunk Manly beachre, ami kb fel oranyira van az Operahaztol (onnan indulnak a kompok). Eleg szep hely, ott is van egy nagy beach, meg egy-ket szikla. Mentunk egy jo nagy kort ott a parton, fel a sziklakra, aztan jottunk…..
Dinc around the world Uj kepek 2008.03.15 01:14:00
Van nehany uj kep fent a Power House Museum-os latogatasunkrol es a Blue Mountain-es kirandulasunkrol.Kokardara fel!!! :-)..
Dinc around the world Market 2008.03.09 01:09:00
(Sikerult kepeket felraknom az msn taramra. Akiknek fent vagyok msn-en, meg tudjak nezni, ha az msn-ben egyszer raklikkelnek a nevem elotti kis ikonra, kijon a nevjegykartya, onnan mar ra tudtok menni a taramra.Akinek nem vagyok fent msn-en az az alabbi linken probalkozhat:…..
Dinc around the world :-) 2008.03.12 11:25:00
(Felraktam nehany uj kepet a taramra)Ma csak roviden, mert faradt vagyok. :-)Tegnap komppal elmentunk Manley-be, szinten beaches, lazitos hely, mint Bondi.Ma voltam az OperahazBAN(!!), belulrol egyebkent nem olyan nagy szam. Utana meg felmentem a City Tower-be, na az mar baba volt. Majd bovebben is,…..
Ma egesz nap ezt hallgattam, mert Daniellel voltam.Nem mentunk Canberraba megsem. Figyelembe veve, hogy oda es vissza is 4 es fel ora az ut......elgondolkoztunk, hogy szeretnenk-e 9 orat utazni, 100$-ert, es arra jutottunk, hogy nem.Ezert elmentunk egy szuper wildlife parkba.Ugy nez ki sajnos, hogy…..
Dinc around the world Na vegre 2008.03.05 10:52:00
Na ma vegre lattam ausztral allatokat.Ma Dani megint zoldsegeskedni ment, en meg elneztem a Wildlife parkba. Persze ez csak egy kis wildlife park a city kozepen, de a celnak tokeletesen megfelelt. Egyebkent eleg igenyesen meg volt ez is meg az aquarium is csinalva. (Majd megyunk igazi wildlife…..
Dinc around the world :-) 2008.03.04 11:44:00
Csutortokon elmegyunk Canberraba, vagyis a fovarosba. Vonattal 3 ora alatt ott is vagyunk.Ma Barnacska hazament. Persze a gepet majdnem lekeste, o volt az utolso a check-in-nel, es azonnal mennie is kellett. Picit elszamolta magat.Nezzuk csak az elmult par napot...... hat voltunk Rezsoeknel (Dani…..
Dinc around the world Itt vagyok 2008.03.03 07:51:00
Na, most besurusodtek a programjaink, ritkabban fogok irni. De fogok irni! :-)Amugy mindenki jol van...