Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vulnerarius

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papica egy olyan vásárló, aki perverz módon használja is a túrafelszerelés-boltokban vett cuccokat. Vagyis mondjuk vizes fűben gyalogol egy vízálló bakancsban. Vagy esőkabátban túrázik az esőben. Az ilyen vásárlót el kéne pusztítani! Papicát kiborította, hogy amit…..
Vulnerarius 2011.10.14 21:05:07
@Pécsi bölcsész:

Relációanalízis C válasz.
Igaz mind a két állítás nincs összefüggés.

Beszélj szépen, normálisan hamár bölcsész vagy. Havvvver.
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..
de Sade márki Kvíz 2 2010.05.22 11:18:00
1. kérdés: zuhanyozna-e ön részegen gázálarcban? a) soha, én bukósisakban zuhanyzok   b) igen, de csak akkor, ha sör folyik a rózsából c) nem tudom, nincs bevezetve a víz d) nem   2. kérdés: kinyalna-e ön egy nőt az erdőben úgy, hogy közben 2 méterre turisták…..
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
Vulnerarius 2009.08.30 08:10:18
Sziasztok,
Tök véletlen az indexről keveredtem ide és mivel van sok irányból saját tapasztalatom így leírom. Aki akar köpjön.
1. Általában napi 2 órát BKV-zom.
Marhára unom már, így bambulok kifelé állandóan, A bkv esetében sokkal nagyobb problémát jelentenek az autósok mivel sosem engedik be a buszt. Énnekem 80% ban az jut az eszembe hogy mennyire idegesítő amikor te ülsz a buszon és nem enged be a kocsi, így beengedem, mert az jó. persze a maradék 20% ban vagy leszarom vagy nem tudom beengedni.
Szerintem itt a brinyósok nem annyira zavaró tényezők.
2. Kocsikázom elég sokat is,
Amikor nem BKV és nem birigli akkor éppen kocsi. Itt is simán lehet figyelemmel lenni a brinyósokra, de a legnagyobb veszélyt az autósokra a futárok jelentik. Mert egyrészt van egy elég nagy elit tudatuk, másrészt meg bátrak. Néha túlságosan is. Igazából ben veszik figyelembe hogy kishazánk nem a tolerancia országa, Svédországban olyan mértékben tisztelik egymást a közlekedés résztvevői hogy azt hittem valami kandikamera volt ott. Leírhatatlan. Idehaza kb 3400 ban jutunk oda.
Kicsit a nringafutárokat úgy látom mint a gyorshajtókat, tekernek mint a veszedelem és 3 percel hamarabb érnek oda mint én aki tekinget jobbra balra és csak szórakozásból teker. 3 percért én senkinek az életét nem akarom kockáztatni. Én, köpjetek le ha rosszul gondolom.
3. Heti 50-100 km között tekergetek, nem sok mert ezt egy futi egy délelőtt alatt letekeri.
Amit viszont így látok az az ignorancia az autósok 80 %-tól.
Friss példa.
Bartók Bélán a Koszi előtt van lámpa (bocskai előtt, vilimegálló) CSAK a gyalogosok miatt. Mivel nem volt gyalogos átmentem a piroson. Egy Szuzukis ifjú titán menten büfögött a szájával felém és pörgette a motort meg dudált. Bár nem tudom őt ez miben zavarta.... Mivel a közlekedésbiztonság területén dolgozom éppen így mondhatom hogy szabálysértésen kívül nem volt olyan ami veszélyeztette volna a közlekedés többi résztvevőjét.
Akkor már tudtam h a kisbarátom majd méltó módon megjelenik mellettem és valami bátor cselekedetet végrehajt.
Így is történt. A koszin a piros7 megállójában egy enyhe leszorításba kezdett és az ablakmosójával lespricnizett. Borzasztó kemény identitású cimbimnek gondolom merevedése is lett olyan kemény volt. Mindenesetre egy fuck-ot mutatva eltávolodtunk egymástól.

ja és volt sisakom meg világításom is.

A baj a morálba van egyezményesen, mi olyan emberek vagyunk nagy százalékban ebben a közlekedési morálban , hogy valakit utálnunk kell különben nem megy a szekér.
Az autósok többsége Sumaherkedik ebben a kinőtt városban,
A brinyósok menni akarnak sietni(??)de nagyon, élükön az elittudattal.
A bkv-sok meg haladni de ők vannak a cerka térdelős végén.

Nincs itt igazság, mert mindenki úgy áll hozzá hogy először mást akar megváltoztatni utána (talán) magát.
Talán én te és sokan ilyenek vagyunk.