Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megaptera

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mérgező növényeket kellene felsorolnom, a vöröshagymát valószínűleg mág a sor legeslegeslegvégén sem említeném. Ehhez képest a hazai zöldség-gyümölcsfogyasztást propagáló Fruitveb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet által üzemeltetett honlapon és az…..
Filmdroid Az igazi Dude 2012.08.30 16:00:00
A Coen testvérek 1998-as The Big Lebowski alkotása nem volt sikeres a pénztáraknál, amit nehéz megérteni, hiszen apoteózisa a '90-es évek slacker kultúrájának. Talán a rajongói annyira lazák, hogy sohasem jutottak el a moziba. Szerencsére amióta házhoz rendelhető DVD-n kult…..
megaptera 2012.08.31 08:19:02
2003-ban Tom Cruise szerezte meg Erik Larson frissiben megjelent könyvének, aThe Devil in the White City megfilmesítési jogait. A történet H.H. Holmes-ról, a hírhedt szociopata sorozatgyilkosról szólt, Cruise szándéka szerint ő maga formálta volna meg a férfit. Az eltelt évek alatt…..
Újabb űrlényes film, ahol emberek milliói halnak meg. A Strause testvérek sci-fije csak néhány személyre koncentrál, az alábbi jelenetben két kocsi próbál csendben elosonni és biztonságosabb helyet keresni, de már a kezdeteknél gondok lépnek fel. Hogy mi lesz a sorsuk novemberben…..
Deadpool rajongói örülhettek, hiszen a producerek állítása szerint tanultak a Wolverine film hibáiból és a szájmenéses, öngyógyító képességgel megáldott zsoldost középpontba állító filmben már minden benne lesz, amit a képregényben megszokhattunk. Azt is hangsúlyozták,…..
Ezer erdő címmel hamarosan megjelenik a Magashegyi Underground első nagylemeze. A zenekar négy évvel ezelőtt indult Bocskor Bíborka énekesnő vezetésével, de eddig még nem adtak ki teljes albumot. "Ez egy régi tartozásunk a rajongóink felé." - mondta Fodor Máriusz…..
Thaiföldről érkezik a The Red Eagle akciófilm, amely nem sokban különbözik a megszokott szuperhős produkcióktól. A jó felölti maszkját, szétcsap a gonoszok között, jön egy gonosz figura, akivel a játékidő alatt többször is megütköznek. Az előzetes alapján nem lesz híján…..