Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BolyhosNyuzsitappancs

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas színdarab következik: öncélú hazugság, kísértés és győzelem 1 felvonásban. A főszereplőt csúnyán átveri a barátjának a barátja, aki magának akarja a lányt, és a cél érdekében némi cselszövéstől sem retten vissza.   Olvasgattam a szerelmi történeteket a…..
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.19 20:46:45
@maciBp: jogos... ;)@Kaccwalc: ez is...:) De a hölgyemény talán arra gondolt, hogy akkoriban az "Attilát" választotta volna, de most már boldog, hogy nem, mert rájött "Bence" jobb nála...
16 évesen ki tudja még, hogy melyik hapsi milyen... én sem tudtam, bár most már 7 évvel később is tudnak meglepetéseket okozni, pedig volt már pár "kalandom", "kapcsolatom". Talán pár év múlva már ő is tudni fogja, kivel érdemes kezdeni, és kivel nem.
Amúgy meg, négy lába van a lónak, de azzal én is egyet értek, hogy ha már az ember tévúton jár, akkor legalább legyen benne annyi gerinc, hogy elmondja a barátjának. Fáj, szúr, éget, mar, de legalább nincs átverve, és később nem érzi úgy magát, mint akit mindenki megbámul az utcán, mert mekkora lúzer, hogy nem is tudott róla... Mint, szart a palánkon, már én is jártam így, és nem nagyon hiszem el, hogy létezik olyan lény a földön, akivel nem esett meg... de sosem indulhat ki az ember ebből. Mert az egyik kapcsolata kudarcba fulladt, nem viselkedhet úgy egy másik lánnyal, hogy folyton a nyomában van, és gyanakszik... mert az is megöli a kapcsolatot, és hát mi emberi lényeg olyan gyarlók vagyunk, hogy mindig az kell nekünk, ami tiltott... Ez van.
Viszontagságosan indul és szerencsésen végződik - röviden így lehetne felvezetni a következő kalandot, ami a rideg anatómiából tereli az olvasót a kellemes romantika napsütötte pázsitjára. A műtőasztalon néha ismerkedni is lehet...   Sziasztok! Hát nekem is van egy érdekes…..
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.19 19:57:25
Hát, nem tudom, miért kommentelitek azt, hogy a lánynak a legelső gondolata a növekedő szőrzet volt, nekem nem ez jött le. Inkább azt vettem ki a storyból, hogy szimplán csak hozzásorolta az egyéb kényelmetlen körülmények közé..." Bár az első dolga az volt, hogy letakarta a "szebbik felemet" mégis elég kényelmetlen helyzet volt." Itt még meg sem említi az amúgy kellemetlen dolgot, csak később, amikor már részletezi, miért is érezte magát rosszul ott, a műtőasztalon...
És egy mondat azoknak, akik próbálják kiosztani a lányzót, hogy nem azért vannak ott az orvosok, műtőssegédek, hogy bámuljanak, hanem hogy segítsenek...: "még akkor is, ha a munkáját végzi"
@victory24...: nem vettem ki a történetből, hogy szégyenkezne a hölgyemény... szerintem pontosan tudta, hogy ott senkit nem érdekel, szőrös-e vagy sem... de lehet engem is kényelmetlenül érintene, ha egy jó hapsi épp akkor látna, amikor nem vagyok a topon... de azért nem vágnék eret, hiszen ott mindenki tudja, hogy ha az ember beteg, akkor szarul néz ki...
De a lényeg az, hogy még így szőrösen is tetszett a fiúnak a lány... meglátogatta, beszélgettek, összejöttek :) aranyos történet...
Csak azt nem értem, hogy miért kell mindig mindenkit kritizálni. Ez a blog nem ezért jött létre... ne haragudjon már meg a világ azért, mert egy fiatal lány szeretne jól kinézni... hova lenne a világ, ha mindenki toprongyosan, igénytelenül mászkálna... Amúgy embere válogatja, mindenki eldöntheti maga, hogy szőrösen szeret-e élni, vagy sem... én nem szólok meg senkit, én a második verziót választanám...
Remélem boldogok vagytok, és azóta nem csak a kórházban randiztok ;) Sok sikert!
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.19 20:14:07
Erre nem reagáltam az előbb, de nem bírom kihagyni...
@TBal: Azt hiszem, hogy egy kicsit elvagy tévedve...2009-et írunk anyukám, már nem vagyunk a 80-as években...lehet akkor ez volt a divat, de én sosem követtem a divatot, mindent a magam kedvéért teszek. Nem kivétel ez alól a borotválkozás sem! Ezzel együtt a story írója csak beküldte a történetét, ami mellesleg végre nem egy szakítós, "tele sírom a zsepimet mert megbántott a barátom" történet volt. Úgy gondolom ő nem szólt meg téged azért, mert nem borotválkozol, te viszont megszólod, mert ő igen... És a James Bond női változatos kommenttel sem értek egyet, max akkor írnám alá, ha a sztoriban esetleg benne lett volna, hogy, "hopp, felpattantam, elszaladtam a borotvámért, és gyorsan rendbe tettem magam a csapnál, és mindezt olyan gyorsan, hogy senkinek még csak fel sem tűnt..."
Hogy miért kell mást leszólni??? Nem értem!
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.18 01:10:32
@vagány csaj:
Köszi a "buzdítást", de én pontosan tudom mit fogok tenni :) Egyáltalán nem nehéz erőt venni magamon, azon már rég túl vagyok, és nehéz sem volt. Diplomatikus leszek, és remélem ő is tud majd az lenni, ugyanis nem valami IQ fighterről beszélünk, hanem egy intelligens emberről, akinek nagyon sok sütnivalója van, és nagyon sokra vihetné az életben, ha az indulatatit vissza tudná fogni. Azon leszek, hogy megértessem vele, hogy mi romlott el, és miért nem megy, és nem letámadni akarom, hogy minden az ő hibája. A baj csak az, hogy ő a saját igazát fogja majd szajkózni, és amit én mondok, az egyik fülén be, a másikon ki. De azért megpróbálam, hátha az elmúlt 10 hónapban megváltozott. Még az is lehet... :)
A következő versenyző szintén a neten próbált szerencsét, majd az első fellángolást egyre szaporodó meglepetések és megfejthetetlenül zavaros női műveletek követték. Meddig tűrjünk, és meddig maradjunk higgadt úriemberek?   Olvasgatva a ti történeteiteket, nekem is…..
Hol vannak a határok szemérmesség és rámenősség között? Hogy meddig illik várni, általában személy-és helyzetfüggő, de legyen bármilyen szövevényes is egy szitu, bajban mutatkozik meg az igaz barát.   Bekerültem egy baráti társaságba, ahol megismerkedtem egy aranyos, jó…..
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.07 07:17:40
@Devil2: Egyet értek veled, maximálisan.
Látom, nagyon megoszlanak a vélemények. Nem értek egyet azokkal a véleményezőkkel, akik azt mondják, hogy azért nem akart téged a pasi, mert hamar "odadobtad" magad. Ez nem igaz, a dolog kicsit összetettebb. Ha 2 ember jól érzi magát együtt, és kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a későbbiekben teljesen mindegy, hogy mikor feküdtél le vele először.
A férfiak mindig találnak mentséget. 2 lehetőség van, ha egy csajt már a "kapcsolat" elején dobni akarnak. Az egyik az volna, hogy túl hamar adtad oda magad, a másik pedig az, hogy minek udvaroljak sokáig. A lényeg, hogy nem magadban kell keresni a hibát... nem kellettél neki, esetleg nem az ő világa vagy, vagy még szereti a bnőjét... ezer oka lehet, de semmi esetre sem a szex miatt dobott...
"Áááá... Fájt, h az a pasi, aki neked "Nem igazán tetszett" nemet mondott. " Ezt nem teljesen értem. A jelenlegi kapcsolatom is úgy indult, hogy a srác nem tetszett külsőleg... de megszerettem, sőt tovább megyek, beleszerettem. Nem minden embernek az a fontos, hogy a barátja/barátnője a címlapról másszon le... természetesen fontos, hogy igényes legyen, meglehessen vele jelenni, és adjon magára, de ha egyszer valakit nem egy Paris Hilton/Brad Pitt pofival áldott meg a természet, akkor nincs mit tenni. De attól még lehet szeretni, nagyon is...
Egy biztos. Jó tanuló pénz volt, és szerintem ne bánd, hogy belementél a "csak szex" kapcsolatba. Szerettél volna vele lenni... és máshogy nem ment. Soha ne sajnáld később azt, amit tettél. Csak goddolj vissza azokra a percekre, mikor ott volt, és te boldog voltál vele. Ha csak ennyi boldogság jutott, akkor is örülj neki. Ha nem mész bele ebbe a "kapcsolatba" akkor sem fájna kevésbé, hogy nem téged választott.
Soha ne sajnáld, hogy vége, mosolyogj és örülj, hogy a részese lehettél...
Ha már minden elveszett, legalább a méltóság őriztessék meg. Ha egy férfi elbukott egy csatát, akkor is húzza ki magát, mert a gerinc a legnagyobb kincs. Ha a csaj nemet mondott, tárgyilagosan vegye tudomásul és evezzen tovább. Ha ez nem így történik, akkor az illető hölgy úgy…..
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.02 15:22:38
@lunatik: ok, ezzel az utolsó bejegyzéseddel sok mindent elárultál.
Tökéletesen értem amit írsz. Talán csak az a bajom, hogy a férfiak kihasználják a könnyű vérű nőket, és onnantól kezdve nekik az az etalon. Minden nőről úgy beszélnek, és úgy viselkednek vele, mint az előző esti kis k*rvával, akinek strandpapuccsal csapta szét utána a mellkasán... sorry, hogy ilyen vulgárisan fejeztem ki magam, de álltalában ilyen stílusban beszélnek rólunk nőkről a férfiak... Természetesen tisztelet a kivételnek, mert most épp a kivételes nőket akarom védeni, de természetesen pontosan tudom hogy vannak kivételes pasik is. Akik rá sem néznek az ilyen csajokra, vagy épp használják őket ugyan, de megtudják különböztetni a könnyű vérűt a komolytól...
BolyhosNyuzsitappancs 2009.09.02 08:57:25
@lunatik: elsőre is megértettem, hogy mire gondolsz, de ismét csak szembesültem vele, hogy egy férfi szájbarágósan próbál valamit elmesélni példákra alapozva... mert nő vagyok.
Na de amit te nem értesz, az hogy lehet hogy vannak csajok, akik elég kurvásan viselkednek, és ezért rontják más nők piaci értékét... ez eddig tiszta és érthető. DE! Ugye mi onnan indulunk, hogy nem a férfiak kezdték el ezt a "harcot". De igen, mert ők már elvárják, hogy egy lány egyből fejest ugorjon az ágyukba. És sok csaj meg is teszi. Főleg a fiatalok, ezt aláírom, mert úgy gondolják, hogy ezzel majd megfogják a fiút maguknak. Ezt mindannyian tudjuk, hogy nem igaz, a férfiak csak hasznáják őket, és utána mehetnek amerre látnak. De néhány ilyen kis fruska miatt talán nem kéne minden nőre így nézni. Sajnos azt kellett észrevennem, hogy egy kicsit úgy beszélsz a nőkről, mintha tárgyak lennének. Romlik a piaci értékük. Hát mik vagyunk mi?
Na mindegy, most szaladok dolgozni, majd még értekezünk... gondolom
:)
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
Hányszor kerültünk már kínos helyzetbe éjszakai szórakozóhelyen? Sokszor. Általában a férfinak illik állni a cehhet, feltéve, ha van rá elegendő kerete. A pultnál árakról kérdezősködni legalább olyan kínos, mint virágot venni az asztalnál keringőző, lerázhatatlan…..
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..