Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuki-es-panni

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Régen 2010.02.23 08:35:00
ilyenkor már kora reggel szólt a telefonom, és az anyukám szólt bele, és megbeszéltük, milyen jó is, hogy megszülettem. Régen eszembe se jutott, hogy milyen lehet háttér és támaszték és fedezet és segítség nélkül, mert ő mindig ott volt, és úgy szeretett, ahogyan soha senki,…..
cuki-es-panni 2010.02.23 11:55:58
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Kifogyhatatlan tartalékaink vannak hülyealvásos képekből, úgyhogy hiába szorongatnak a trónkövetelők, akkor is szilárdan tartjuk magunkat a királyi pozícióban! :-DPrezentálnám a "Gerinctörött krumplibogár", az "Inkognitóban", illetve a "Megfáradt…..
Gyorsan egy salátástálat! Aztán mégegyet. Megint rohanás le a lépcsőn egy harmadikért. A fürdőszobában bevetésre került a kutyák fenti vizestálkája is. A gardrób padlóján szintén kopog az olvadó hó, oda a kék süteményestál került, amibe az epresfinomságot szoktam…..
cuki-es-panni 2010.01.26 12:16:35
Ellágyulva figyeljük, ahogy hatalmas szemekkel ellenőrzi, hogy megvannak -e a csipcsipmadárkák, a pillék, kelepkelepgólya, a zümi és a katica a falon, amelyeket lassan egy éve pingáltunk a szobája falára Anyikával. Eddig nem is nagyon törődött velük, most meg egyfolytában meg…..
cuki-es-panni 2010.01.24 23:00:52
@piroskaesfarkas: Óh, hát szerintem azért, amiért a sárgabarackot is. Mittommén. Szerintem savanykásan is ízlene nekik, de mindegy.. Igen, az összes amit felsoroltam cukor, tejszármazék, gluténmentes és bio. Sőt, még kihagytam a hipp alma-szőlő-rizsét. Olyan is van:) Én is vágyom egy párolóra, unom a főzőcskét, na meg nem olyan egészséges így.. hol kapni a gyümihálót??? üdv
cuki-es-panni 2010.01.25 13:21:50
@piroskaesfarkas: Az jó lenne! Köszi! Gondolom nem egy nagy összeg:) Ráadásul Panni épp most emészt egy műanyagdarabot, mert én hülye nem vettem észre és lenyelte...jó lenne, ha gyümöcsdarabon majd nem fulladozna:) Nesze nekem biokaja, műanyagot eszik a gyerekem:( Küldök neked meghívot, hátha van időd benézni.
gemini Újrakezdés 2010.01.12 20:31:00
Hangánk a hétvégén 2 éves nagylány lett! Hétfőn pedig mindenki megkezdte a maga kis életét oviban, bölcsiben, úgy nagy összességében sírva-ríva. 5 hét azért hosszú idő (nem részletezném milyen hosszú is tud lenni...), maximálisan elszoktak a "munkahelyüktől". Az…..
Piroska és Farkas Boldogságindex 2010.01.02 10:29:00
A kikerekedett hold erős, ezüstös fénye bevilágította a babaszobát a fura alakú ablakon át, egészen úgy, mintha éjjeli lámpa égett volna az ágyunk mellett. A duplapaplan alatt ott szuszogott a Migyerekünk a matracunk közepén, mi pedig egy pléd alatt bújtunk össze az ágy…..
cuki-es-panni 2010.01.02 14:37:04
gemini Az én kis kórtermem 2009.12.11 14:30:00
Férjem szerint szép dolog a lelkesedés, de többé ne csináljam. Ha ugyanis elkezdem beleélni magamat valamibe, annak általában nincs jó vége. Mégsem bírok tanulni a leckéből és megismétlem a hibát: azaz lelkesedem ész nélkül. Ha tapsikolok, hogy végre a 3 gyerekkel eljutunk a…..
Hjajj...Az van, hogy nem tudom, hogy mikor es mikor cselekszem jot. Mert eddig vilägos volt, hogy ha beväsärolni megyek, akkor leadom a nagyszülöknel Bendet, mert meg kicsi. Na de most jutottam el arra a pontra, hogy meddig nem viszem be emberek köze? Vilägos, hogy kicsi meg minden, de…..
Piroska és Farkas Egyenleg 2009.11.20 21:32:00
Az elmúlt két éjszaka egyenlege:-Falon elkenődött szúnyogok száma: 2-Kéttenyérösszecsapásáltalihalálban lelkétkilehelő molylepke: 1-Ínyből kikandikáló fogacskavégek száma: 1-Lázas, náthás, szipogó nyolchónapos gyerekek száma: 1-Alvással töltött órák száma összesen:…..
cuki-es-panni 2009.11.21 11:09:32
Leginkább a mögöttem lévő pokoli 5 napról.... Hogy az apja megetette Bendét uborkával... /logikus...mert sírt.../ hogy nem volt tejem, s hogy a tápszer nem kellett. Hogy 4 fiú volt itt, főznöm, takarítanom, mosogatnom kellett. (reggelire még a kávét sem tudták maguktól megfőzni-…..
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
GazPömpöllér & co Majd 2009.10.28 10:54:06
amikor majd Lujza professzorasszony éppen készül átvenni az atomfizika Nobel-díját, be fogok rontani a terembe, azt fogom ordibálni, hogy tiltakozom! tiltakozom!  és a kezemben ezt a képet fogom lobogtatni. :-D..
Drága jó Nagyanyám mindig azt mondta, csípésekre tégy egy darab paradicsomot, dunsztold be, és hagyd rajta egy egész napig. Erre emlékeztem, mikor tegnap vékony szeletkét vágtam a paradicsomból, aztán felszabdaltam Anyika egyik régi harisnyájának szárát, közé tettem egy…..
Írni fogok megígérem, de most annyira K.O vagyok, mint még soha. Nem is értem miért. Reélem ez normális.Szerencsére itt van anyukám és tényleg az ég világon semmit nem kell csinálnom Bendézésen kívül. Főz, mos, takarít, szóval :o))))))))))))))))) Nem is tudom mi lenne velem, ha…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
cuki-es-panni 2009.10.26 20:40:06
Furcsa a Kedvesanyuka megszólítás, meg az is, amikor az orvosi váróban, vagy a bébifoglalkozáson, az úszáson, vagy akár vendégségben megkérdezik, hogy naésmittudagyerek? Persze ez mind természetes, de szoknom kell még.  Kevésbé szeretek nagyösszefoglalós bejegyzéseket…..
Piroska és Farkas Hazafelé 2009.10.14 08:05:00
Sorszámot húztak a hódolói, a nagycsaládom tagjai, hogy ki vegye ölbe, ki nézegessen kifelé vele az ablakon, ki járja körbe a laskást és fedezzen fel vele minden apró kis dísztárgyat, képeket a falon, es ki férkőzzön oda mellé a játszószönyegre, ha éppen nyúlfarknyi időre…..
Piroska és Farkas Szemeneki 2009.09.29 20:59:00
Dörzsöli a szemeit. Főként akkor, mikor álmos, ez természetes is. De időnként elég erősen gyürkészi, és napközben, meg éjjel is észrevesszük, hogy ha felébred, rögtön ott matat a kis ökleivel. Aztán meg elkezdtem aggódni azért is, mert a bal szemgolyóját gyakran…..
Szerinte meg Ő a profi hátolvasó. Na persze, könnyű úgy elolvasni, hogy mit írok a hátára, ha ennyire jól kanyarintom a betűket, nem? De.  Sokadszorra táncol-épít-játszik-fárad el a Bóbita, majd hosszú csssssss-cssssss zümmögés, ágyszélére kötött kékmadár dalol…..
Piroska és Farkas Láz 2009.09.24 20:47:00
Könnytől csillog a kis szeme, de azért néha mosolyog ránk. Tegnap este kezdődött. Eddig simán elaludt este, ha letettük, de most még közöttünk sem jött álom a szemére, s ha néha el is bóbiskolt egy kis időre, sírva ébredt. Forrónak találtuk a finom hajszálakkal borított…..
Gondoltam, Farkas majd továbbra is a bjönborgos hordozóba lóbálja a hasán a lányát, míg én beszereztem ezt a romantikus, új magamrakötözőt. De nagy örömömre neki is tetszik (ühüm, szerintem imádja begyűjteni a sok ohhhhh-t meg deédesek megjegyzést a látványtól ellágyuló…..
Piroska és Farkas Barackratérés 2009.09.19 14:00:00
Az almalé, majd a pépesített alma után, vagyis a hatnapos almaszakaszt követően rátértünk a barackra (ezúttal hármasban, Mütyürt Farkas hasára kötözve tettünk rövid sétát a biopiacon). Ahogy az almát, úgy a barackot is jóízűen fogyasztotta, s befelé nagy sebességgel,…..
Piroska és Farkas Veszettkígyó 2009.09.17 18:00:00
Kezdtük ugye ezzel az egyszerű változattal, de nem igazán tudtuk kihasználni (ami nem azt jelenti, hogy nem jó, sőt! és külön kiemelném, hogy az oldal tulajdonosa nagyon kedvesen segítségünkre is sietett). Amíg pici volt, elveszett benne, mire meg újra előszedtem, alig lehet…..
Piroska és Farkas Zuhany 2009.09.15 21:40:00
Az egyszerű, hétköznapi dolgok is átszíneződtek Vele. Kapucnis törölközőbe bugyolálva tartom a karomban, s nézem magunkat a fürdőszobatükörben. Ahogy már számtalanszor, most is azon tűnődöm, hogy tényleg a Migyerekünk, akit megálmodtunk, simogattunk a hasfalamon keresztül, s…..